Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

F1

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Qucor

Post autor: Qucor »

:evil: no to pooglądałem...
lodoo
Post autor: lodoo »

sweeper - i dobeze ci tak - wstydz sie teraz!!! :-P

a robert jest kozak :-D mam nadzieje ze bedzie coraz lepszy - boje sie tylko troche ze ta dobra passa nie potrwa dlugo - ale wierze w niego :-)

jutro koniecznie trzeba obejrzec :-)
Greg205

Post autor: Greg205 »

w tym sporcie szczęście odgrywa dużą rolę a Robert ma dużo szczęścia - sam wypadek to udowodnił
arex2006

Post autor: arex2006 »

a mi się wydaje że w tym sezonie współczynnik umiejeności kierowcy/możliwości bolidu bardziej sprzyja walczakom a takim jest m.in Raikkonen, Kubica, Webber czy Alonso. Niestety dla Renault mają w tym sezonie chyba za słaby bolid a widać jak mocno BMW poszło do przodu. Taki Hamilton bez kontroli trakcji jeździ gorzej mimo że lideruje jak na razie. Szczególnie piątkowa banda pokazała jak panuje nad bolidem. życzę szczęscia Robertowi i Fernando za którym nie przepadałem - do dzisiaj
Arti

Post autor: Arti »

oglądam wyścig obowiązkowo!
kwalifikacje też widziałem ;-)
lodoo

noo jeszce 2h i jazda :-D
Arti

siedzę jak na szpilkach
:-P
Greg205

Post autor: Greg205 »

jak na razie 3 - i oby tak do końca wytrzymał
widać przepaść w bolidach
ferrari i dalej długo nic
graczu

Post autor: graczu »

Maclareny tez jakos odstaja dosc mocno - hamilton az tak duzo nie nadrobil po swojej wpadce, kovalainen przepuscil bmw. Cos czuje ze bmw spokojnie moze objechac maclareny :)

Powoli mysle ze pozycje ponizej 4 dla bmw to raczej brak sukcesu. Ciekawe co bedzie w Europie :)
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

będzie tak samo albo i lepiej :-D
lodoo

bmw nie "moze spokojnie objechac" maclarenow, ono poprostu je objezdza... bolid na ten sezon wyszedl im poprostu rewelacyjnie nie to co tok temu...
rawo dla BMW no i oczywiscie dla kubicy :-) - no i heidfelda tez...
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Ciekawe kiedy objadą Ferrari.
Arti

no i znów pudło
szacunek dla Kubicy :!:
ciekawe co przyniesie wprowadzenie modów w bolidach,
ale o tym dowiemy się za trzy tygodnie w Barcelonie
KuchaR

Post autor: KuchaR »

Pokazał co potrafi. 8-) Żeby nie ten rozlany olej i jakieś drobne części na torze co wpadły pod koła Miał By drugie miejsce.Wyszło jak wyszło trzecie miejsce też dobre to też podium.Tak trzymać Robert. :-)
Sweeper

Post autor: Sweeper »

Lodoo pisze:bolid na ten sezon wyszedl im poprostu rewelacyjnie nie to co tok temu...
a;e w tym roku nie pokazali jeszcze nowego bolidu
jest to model z poprzedniego sezonu z poprawioną aerodynamiką ;)
ODPOWIEDZ