Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Schemat instalacji elektrycznej do GTT

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

Robcio_GTT

Schemat instalacji elektrycznej do GTT

Post autor: Robcio_GTT »

Witam jeszcze raz wszystkich.
Ma ktoś może schemat instalacji elektrycznej do GTT. Mam książkę Haynes są tam schematy do wszystkich silników oprócz turbo :( .
Druga sprawa do czego jest czujnik na grubym wężu powietrza? Jak zmostkuje konektorki to silnik gaśnie.
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Jesli chodzi o schematy, to jest ksiazka do GTT (po francusku) - 213 stron, gdzie sa schamaty do fazy 1 i 2 (daj maila - podesle).

Jesli chodzi o czyjnik na grubym wezu, to jest to czujnik cisnienia, ktory gasi silnik, jesli doladowanie przekroczy 1.2 bara (sa dwa rodzaje - regulowany lub nieregulowany)
Patron

Post autor: Patron »

jesli mozesz podeslij mi tez

moj meil patron25@tlen.pl
wsmpw

Post autor: wsmpw »

mi też podeślij najlepiej wrzuć na jakiś serwer i wklej linka
wsmpw@o2.pl
Robcio_GTT

DZięki Ronin317 za informację.
Oraz z góry dzięki za książkę :).
Mój mail Robi_G@poczta.fm
Patron

Post autor: Patron »

do mnie juz dotarło, dzięki Ronin
ALI G

Post autor: ALI G »

PIĘKNE DZIĘKI ;-)
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Juz montuje na serwa, link bedzie :mrgreen:

KSIĄŻKA
Robcio_GTT

Wie ktoś może jaki powinien być przekaźnik do chłodzenia paliwa (antiprecoolation system) ?
Mam wejście na przekaźnik, ale bez niego :(.
Awatar użytkownika
krysiun

Post autor: krysiun »

taki jak przekaźnik do załączenia wentylatora chłodnicy

JA mam tak założone i pospięciu na krótko wszystko działa jak należy :)
R5 1.4 - GTT

GG: 645045
ODPOWIEDZ