Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

_MIEDZIANA GÓRA_25-27 LIPCA 2008r. WPŁATY ROZPCZETE !!

Moderator: Moderatorzy

Gofer22

Post autor: Gofer22 »

To cos ty zrobił z ta renia??
lodoo
Post autor: lodoo »

przeczytaj w jego temacie moze :-P
to nie miejsce na takie dyskusje :-P
Karol

Post autor: Karol »

zobacz u mnie w temacie, jak pisze Lodoo

foty przed cięciem wrzucę jutro, już po demontażu
sopel

Post autor: sopel »

wiadomo cos juz odnosnie tej skladnki za tor?
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

trzeba jeszcze trochę poczekać jak będą wiedzieć to myślę że napiszą
sopel

Post autor: sopel »

dobra a wiec czekam
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

OD dnia dzisiejeszego mozna zaczac wplacac na konto klubowe skladke na zlocik

skladka wynosi 40 pln'ow

kwestia ile bedziemy placic za tor nadale jest niestety nie rozwiazana caly czas trwaja rozmowy
dla nas oznacza to ze w najgorszym wypadku bedziemy miec tor na krocej a w lepszym wypadku na dluzej

przypomne tez ceny za pobyt na miesjcu :)
koszt pobytu przez jeden dzien to okolo 15 zeta 5 zeta samochod 5 zeta namiot 5 zeta osoba

NUMER KONTA

w tytule przelwu prosze napisac
"zlot r5 - xywka z forum"

JAKUB WASIEL
93-334 Łódź
ul. Mulinowicza 4/6 m.33

50 1020 5558 1111 1605 7850 0001
lodoo

40zl + 15 za dzien czy w umie 40??

moze 50?? ;]

wasq jak zaczna wplywac pieniadze to zrob w pierwszym poscie liste wplat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
-=wasq=-

40 to zrzutka na tor plus jakies tam pierdoly

a spanie pobyt tak jak w zeszlym roku wlasny zakres

czyli skladka 40 zeta plus pobyt na dwa dni w full opcji dochodzi 30 zeta
KusTom

Post autor: KusTom »

Tak sobie pomału przeglądam forum i muszę z przykrością stwierdzić że oprócz tego że mam 5 to mnie z wami nic nie łączy:( Wy jesteście pasjonatami wiecie prawie wszystko o tych autach, a ja nawet nie wiem jaką mam pojemność silnika w swojej 5 :( Mam tylko chęci, ale obawiam się że to za mało.
Na zlot chciał bym przyjechać chociaż po to żeby zobaczyć jak wasze autka wyglądają w realu. Jeżeli nic nie macie przeciwko temu to chętnie bym zajrzał.
lodoo

no to styka, 4 dyszki od glowy powinny wystarczyc na tor jako tako....
za camping platne odrazu na konto czy tak jak ostatnio wlascicielowi campingu na miejscu?
pozdrowka :-)
Awatar użytkownika
-=wasq=-

nie nie za camping na miejscu wlascicielowi
lodoo

KusTom pisze:Tak sobie pomału przeglądam forum i muszę z przykrością stwierdzić że oprócz tego że mam 5 to mnie z wami nic nie łączy:( Wy jesteście pasjonatami wiecie prawie wszystko o tych autach, a ja nawet nie wiem jaką mam pojemność silnika w swojej 5 :( Mam tylko chęci, ale obawiam się że to za mało.
Na zlot chciał bym przyjechać chociaż po to żeby zobaczyć jak wasze autka wyglądają w realu. Jeżeli nic nie macie przeciwko temu to chętnie bym zajrzał.
chlopie zartujesz sobie czy co :-)

kazdy kiedys zaczynal.... ja nie dotykalem silnika 4-cylindrowego zaqnim kupilem R5...
powoli wszystkiego sie nauczysz i gwarantuje ze szybko sie z nami zapoznasz i nas polubisz ;-) wystarczy 1 opowiesc krystiana po 3 piwkach i przejazdzka jakas turbawka i juz po tobie ;-) jestes "swojak" takze nic nie dygaj i wpadaj :-)
graczu

Post autor: graczu »

KusTom pisze:Tak sobie pomału przeglądam forum i muszę z przykrością stwierdzić że oprócz tego że mam 5 to mnie z wami nic nie łączy:( Wy jesteście pasjonatami wiecie prawie wszystko o tych autach, a ja nawet nie wiem jaką mam pojemność silnika w swojej 5 :( Mam tylko chęci, ale obawiam się że to za mało.
nie boj sie ja rok temu bylem w podobnej sytuacji - znalem tylko gufnera i wasqa z okazyjnych wizyt w garazu :) moja piatka byla najgorsza z calego zlotu chyba, mimo to ludze i atmosfera tam jest super, wszyscy sie dogaduja a rozmawiamy nie tylko o piatkach :)

a co do kosztow - rok temu bylo 20pln za dzien pobytu o ile dobrze pamietam, zrobili obnizke czy mi po prostu pamiec zawodzi ? no i co jesli zamierzam spac znow w autku, czy moge nie placic za namiot ? :D
lodoo

5zl w ta czy w ta... nawet nie 2 piwa... co to za roznica?? :-P
Zablokowany