Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Solex - regeneracja

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

shogun

Solex - regeneracja

Post autor: shogun »

Kiedyś trafiłem na te fotki w necie więc je wrzucam, może się komuś tutaj przydadzą . A ręki nie dam sobie uciąć że są pokolei :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Karol

Post autor: Karol »

a co to za wersja solexa?? mój inaczej wyglądał jak go otwierałem, i z zewnątrz zresztą też :P
shogun

Post autor: shogun »

szczerze nie wiem co to za solex , dawno temu to znalazłem i nawet nie pamietam gdzie a leżało mi w kompie wiec wrzuciłem
Karol

solexy to chyba nie tylko renault ;) tak jak webery ;)

jeszcze citroen, peugeot ;)
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Przeciez widac, ze to Solex 32 DIS.... moze miales jakis inny, byly rozne wersje tego gaznika np. w serwisowkach podaja tez wersje BIS
Karol

ja na turbo nie jeździłem :P

heh ;)
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

u mnie też jest inny solex ;-)
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Bo ten z turbo jest szczelny - cisnieniowy a nie tak jak atmosferyczny, ktory nie musi miec az tylu uszczelnien. No i wiadomo, ze w roznych renowkach byly rozne Solexy.
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

moje przekleństwo...
solex 32dis
ODPOWIEDZ