Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wnętrze

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

wsmpw

Wnętrze

Post autor: wsmpw »

nie wiem czy dobry dział ale brakuje mi tu na forum działu wnętrze
dobra więc do rzeczy mam małe popękania na tej skayce co jest na desce i tak myśle co z deską zrobić wpadłem na pomysł żeby to pozaklejać i potem jak są baranki z pistoletu to takiego rozcięczyć i dać kilka warstw cienkich żeby było elastyczne a potem jakąś farbke chlorokauczukową...
jak myślicie dobra opcja??
lodoo
Post autor: lodoo »

moze i dobra ale baranek wcale taki elastyczny nie jest jak sie wydaje :-)
poza tym co ty chcesz na skaj klasc baranka?? nieporozumienie...
jesli juz to trzebaby to zedrzec raczej - jest za miekkie... albo inaczej: zalamionowac deske matami i zywica, wted baran itd... bedzie wtedy twardsze...

a najlepiej oddaj do poflockowania... bedize super :-)
Ostatnio zmieniony 28 października 2007, 14:06 przez lodoo, łącznie zmieniany 1 raz.
wsmpw

nie no nie chce wozić bo pewnie zedrą najwyżej założe popękaną... :-/
albo jeszcze nad czymś pomyśle..

Deska samochodowa ......od 350 zł :shock: :shock: :shock:
zrywać mi sie nie widzi ja chce żeby była taka miękka jak jest teraz tylko nie podarta i szukam jakiegoś taniego środka:P
Arti

Post autor: Arti »

daj foty tych uszkodzeń
lodoo
Post autor: lodoo »

flok jest tanszy - ale musisz poszukac firmy ktora nie robi tego do aut... wieziesz im wymontowana deske i psikaja ci w miedzyczasie flokiem... 100-150zl kosztuje...
wsmpw

chyba pomęcze sie skaykom na gąbeczce cienkiej ale to jeszcze zobacze... narazie do założenia deski rozdzielczej jeszcze bardzo daleko...........
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

fee..
:-?
wsmpw

właśnie chciałem coś z tym zrobić ale chyba będzie sztywna matowa..
karkosz

Post autor: karkosz »

Ciezko cos takiego domowym sposobem naprawic,nalepiej te szczelinki wypelnic czyms elastycznym,albo skorka eco i ladnie okleic.
wsmpw

właśnie okleić myślałem nad tym eco skayem ale jest problem z lewą stroną bo tam jest taki schowek wąski i głęboki....... hmm mam burze myśli teraz
karkosz

Post autor: karkosz »

Generalnie eco jest dos podatna i rozciagliwa musilabys pomierzyc i ponaciagac mysle ze by w wieksosci ladnie sie dopasowalo ale bez laczen z kilku elementow raczej si enie obejdzie no i wazne aby klej nie puszczal na sloncu.
wsmpw

myśle nad klejeniem na silikon i suszarką tylko musze sprawdzić czy posiadam taki kawałek
tylko jeszcze nad kolorem trzeba sie zastanowić.
teraz mam pytanie jeszcze jedno co do plastiku tylnego wokół okna tam gdzie 1 jest to co jest a 2 to są od uchylnych szyb?????
Obrazek
Qucor

Post autor: Qucor »

Ale to masz rozpiździelone :-P

1. Ma tam być poniżej szyby i jest to coś takiego żeby sobie pas bezp. założyć żeby się po fotelach nie ścigał...
2. tak do uchylnych szyb...

Pozdrawiam 8-)
kuba

Post autor: kuba »

Jak chcesz to ja mam deske na zbyciu z turbawki plastiki są popenkane ale ta miekka czesc jest ok plastiki przełorzysz i git pozdrawiam
ODPOWIEDZ