Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

chociaż jedni na razie wygrywają :-D
Qucor

Post autor: Qucor »

KURWA ZNOWU NAPIERDALA DESZCZEM A JA MAM BUSA PRZYGOTOWANEGO DO MALOWANIA PRZED DOMEM :evil:

KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA
Sweeper

Post autor: Sweeper »

ten kraj to jest naprawdę porażka...
dzisiaj jadąc do pracy wydarzył się wypadek - ciężarówka zaczepiła o BMW i zepchnęła na pas zieleni i w efekcie Beta zatrzymała się na słupie
wypadek jak wypadek ale nikt, absolutnie kurwa nikt z samochodów które się zatrzymały nie wyszedł żeby pomóc gościowi...
dopiero ja musiałem się zatrzymać (a byłem po przeciwnej stronie drogi) i pomóc wyciągnąć kierowcę z auta
oczywiście nikt więcej się nie zatrzymał i nie wysiadł - gość równie dobrze mógłby tam konać i pozostałych uczestników ruchu zwyczajnie by to pierdoliło...
i jeszcze jakiś oburzony pojeb który musiał stać w korku darł ryja, że "jak nie ma trupów to samochód trzeba zbierać z drogi"

i druga sprawa to ekologia - w firmie przygotowujemy makulaturę
pakujemy w pudła i wystawiamy opisane koło kontenera
przyjechali dzisiaj śmieciarze, opróżnili kontener ze śmieciami i potem do tego samego auta wrzuci posegregowaną makulaturę i jeszcze kazali sobie za to zapłacić!
wkurwiłem się dokumentnie i zadzwoniłem do dyspozytora który był w ciężkim szoku, że taka akcja miała miejsce - przeprosił i zrobią korektę na płatność
niby promuje się ekologię a prawda jest taka, że w Polsce ludzie mają to w dupie...
unikorn

Post autor: unikorn »

... wszyscy - wszystko...
corey16

Post autor: corey16 »

ja sobie tez ponarzekam. w pracy mnie na podwyżce wy..... bo niby sie kryteria zmieniły, i po h.. sie starać, niech znajda kogoś kto ma wyższe oceny niż ja. od tygodnia jeżdżę bez linki prędkościomierza bo tępy down w sklepie wziął stara na wzór, a jak mam ja odebrać to go nigdy nie ma, a jak znalazłem na linor.pl linkę to nie wiem jaka zamówić bo długości są rożne a ja nie mam starej, coś mnie strzeli.
Sweeper a co do segregacji odpadów to u mnie w pracy jest tak samo niby wszystko trzeba wrzucać do osobnych kubłów, a jak przyjdzie kretyn z ALBY to i tak ląduje wszystko razem do jednego kontenera DOSŁOWNIE PARANOJA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

jeżeli chodzi o segregacje śmieci to u mnie jest akurat spoko bo po odpady przyjeżdżają w innym terminie niż po te posegregowane.
a jak z domu wystawiam to w połowie mieś jeździ i zbiera te posegregowane w specjalnych workach i dzięki temu jest zniżka na wywóz tych odpadów wszystkich które są zabierane pod koniec miesiąca
tel. 694-451-356
Obrazek
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

nie ma jak Kielce ;-)
unikorn

dawno nikt nie pisał to ja się trochę kurwa uzewnętrznie... w dupę żesz jebana mać, wieczna kurwa udręka z tym samochodem, nie dość że warunków kurwa nie ma (pada deszcz, brak garażu) to jeszcze co chwila sie cos pierdoli... ja rozumiem ze mi sie w chuj trudny przypadek trafił a sam nie mam zbyt wielkiej wiedzy technicznej na temat samochodów ale do chuja pana no... ileż można!?
Arti

Post autor: Arti »

no.............a mnie wysrało uszczelkę pod głową k.u.r.w.a. pewnie za dużo dmuchnąłem
żuwik

Post autor: żuwik »

A ja rozciulalem miesięczną oponę.... Grunt że felga żyje...
jjmag

Post autor: jjmag »

A u mnie bulwa miał być szczelny ale po 2 dniach deszczu mam całą podsufitkę i siedzenia mokre. Pieprzony szyber dach :evil: i tak w kółko jak nie urok to sraczka :-x
SidVic

Post autor: SidVic »

A mnie ch.u.j. szczela już tym z tym samochodzikiem. Mechanik ma wolny termin za tydzień, trzynastka jebanana tylko 1100 pln, żona kisi kasę i każe kupić używki opony i a nówka fotelik dla młodej i qrwa w tym miasteczku nie wiem gdzie mam kupić te zasrane używane opony za dwie stówy i jaki rozmiar tych qrewskich kapci bo 165/65 to ni huhu. ech jakbym pił to bym się uchlał albo duuużego blanta zapalił a tu człowiek się wyleczył z nałogów...........
Sweeper

Post autor: Sweeper »

daj znać na PW jakie te opony potrzebujesz to coś się wymyśli :)
unikorn

TO JA NA POGODĘ,
Kiedy się ta cholerna zima skończy, mam już kurde dość, nic nie mogę w Renault swoim naprawić bo ręce grabieją. Mam dość, ciągle tylko pada i wieje. Garażu nie ma to roboty nie ma. A czuję, że moje małe cudo długo w takim stylu nie pociągnie.

KU.RW.A W D.UPĘ ŻESZ JE.BA.NA MAĆ
Arti

Post autor: Arti »

ODPOWIEDZ