Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
-=wasq=- - R19 16V 1,8 16v faza 1
Moderator: Moderatorzy
faza II też ma lampy dwukomorowe tylko że ładniejsze
fotele z fazy I mają gorsze trzymanie boczne, inaczej wyglądają zegary (są brzydsze) itp. po to przecież jest faza II. dodatkowo auta sprzed 1992 lub 1993 miały jakieś wady, które dopiero w drugiej fazie (i końcówce I) usunięto. ale nie mówię że I faza jest brzydka... tylko brzydsza imho 
PS wlot na masce w I fazie wygląda jak wrzut na żetony

PS wlot na masce w I fazie wygląda jak wrzut na żetony

oki dzis i wczoraj kolejne prace
wczoraj zlozylismy amorki gufiego w calosc
dzis to jzu tylko rutynowa wymiana wamorkow 15 minut i po sprawie tak szybko poszlo ze nawet foto nie strzelilismy
u mnie w aucie wymienilsmy sprezynki na nowe lozyska amorow na nowe oraz amorki na sachsy
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 2441&hl=pl
takie byly wypasne amorki w aucie
z jednej strony padlina z drugiej strony jeszcze ok na ich miejsce poszly widoczne powyzej sachsy dedykowane do r19 16v oraz dolozyle springi -35mm Enzo
ogolnie gdyby nie pneumat robota trwalaby duuuzo dluzej

a tutaj mamy maly ogolnopolski zlot posaidaczy R5
1) knicks wrocław r5 1,6D
2) krulyk warszawa dzis vwej polo
3) krystian warszawa dzis vwej polo
4) gufner łódz r5 gtt
5) wasq łódź dzis r19

wczoraj zlozylismy amorki gufiego w calosc
dzis to jzu tylko rutynowa wymiana wamorkow 15 minut i po sprawie tak szybko poszlo ze nawet foto nie strzelilismy

u mnie w aucie wymienilsmy sprezynki na nowe lozyska amorow na nowe oraz amorki na sachsy
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 2441&hl=pl
takie byly wypasne amorki w aucie

ogolnie gdyby nie pneumat robota trwalaby duuuzo dluzej

a tutaj mamy maly ogolnopolski zlot posaidaczy R5
1) knicks wrocław r5 1,6D
2) krulyk warszawa dzis vwej polo
3) krystian warszawa dzis vwej polo
4) gufner łódz r5 gtt
5) wasq łódź dzis r19