Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

piątki w sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

GTT

Post autor: GTT »

a tu kilka r5 które kiedyś znalazłem w sieci mam więcej na kompie ale jeszcze nie wrzuciłem oto link do mojej stronki trzeba wejść w link galeria i pożniej wybrać ostatni link różne r5 z sieci http://gtturbo_r5.republika.pl/index.html
Yakkul

Post autor: Yakkul »

Ładnie koleś poleciał z tematem, wygląda jak duża zabawka :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Kinga

Post autor: Kinga »

widziałam to już kiedyś, żal mi tego auta :|
shark

Post autor: shark »

dlaczego?? fajna furka :D podoba mi się strasznie, tylko zmienić na jakiś jednolity kolorek i troszeczke maska za długa no i było by gituś :) miodzio jak dla mnie
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

GTT

no fajnie porobione przydaloby sie kazdemu z nas pare czesci jakie on montowal
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

tak ogladam to forum i zalamac sie mozna :( oni nawet kupuja nowki sztuki zderzaki GTT z serwisu wrrr tez chialbym aby nasze zarobki byly na ich poziomie :D
supermonster

Post autor: supermonster »

to nie tak: stosunek zarobek - cena jest odpowiedzniejszy niż w Polsce.

Pomyśl że w UK bardzo dużo artykułów ma takie same ceny jak w Polsce. A bardzo często kupując coś masz "Buy one get one free".

Głupi przykład:

Opona YOKOHAMA A539. Zapłaciłem wraz z montażem i wyważeniem 50 funtów co na dzień dzisiejszy daje 250 zł. A w Polsce na internecie: http://www.opony.com.pl/tag/Yokohama,A539

Nawet drożej w tym samym rozmiarze. Rozumiecie o co biega?

Sorry za OT.
GTT

nowki zderzaki sa wasq w angli po 170 funtow. Jest firma co sprzedaje wszystkie czesci bodykitu
Awatar użytkownika
-=wasq=-

oki ale goscie maja nowki sztuki w foliach renault teraz widze nastepnego ktory jeszcze kupil nowki sztuki felgi z r19 stalowe 15 wszytkie poszerzenia sprzeglo uszczelki wahacze :P
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

Awatar użytkownika
-=wasq=-

renata pisze: zobaczcie tą fotkę ;-(
http://www.r16site.com/stories/Junk/OudeHaaske2.jpg
jak ktos mogl byc tak ograniczony zaslepiony io wywalic na zlom turbo 2 :(

lepiej jakby jha sprzedal
lodoo
Post autor: lodoo »

wydaje mi sie ze ona przodu nie ma :-/

popatrzxcie na linie dachu nad przednia szyba.... moze nie bylo co ratowac :-(
Qucor

Post autor: Qucor »

Jakie wypasowy resorak :shock: :shock: :shock:

Lodoo w tej Turbo przedni zderzak jest prosto(tak widać na focie) więc chyba tragedi tam nie ma ale co tu gdybać...

Komuś na mózg padła cegła i takie cudu na żylety oddał :evil:
KuchaR

Post autor: KuchaR »

Sama karoseria jest sporo warta.Turbo 2 to okaz kolekcjonerski(wersja limitowa)licencja rajdowa.Troch mnie to dziwi że Właściciel tego szrotu nie wrzucił tej karoserii na ebay jeszcze by na niej zarobił.A ten Kol co odstawił nie wiedział co odstawia. :->
ODPOWIEDZ