Widzę,że piekło się rozpętało
słuchajcie moi drodzy, ja niczego nie żałuję. Moim zdaniem zostało powiedzianych kilka słów za dużo zarówno z mojej strony jak i ze strony Pawła -Lodoo( nie będę kopiował naszej korespondencji Pw, bo to bez sensu)
Jednak przyszedł taki moment drogi Pawle, że zapomniałeś chyba że powinieneś być przykładem dla innych użytkowników "naszego" forum... Twoje jak to mówisz konstruktywne uwagi były bardzo często krępujące i wszyscy na forum doskonale to wiemy.
Myślę,że przez Twoją rezygnację napłynie nowa krew moderująca, z innym spojrzeniem niż Twoje na pewne sprawy.
Może nie byłem okazem doskonałego moderatora, ale zawsze starałem się być miły dla użytkowników, pewnie dobrze pamiętasz jak zaproponowałem usuniecie ostrzeżeń użytkownikom , którzy takowe posiadali- to świadczy o mojej dobroci
Nie ma sensu dalej ciągnąć sporu, bo Ty się wypaliłeś jako moderator i podjąłeś słuszną decyzję o swojej rezygnacji.
Jak najszybciej należy skompletować nowy skład moderatorów, a tych na pewno znajdziemy bez problemu! To forum potrzebuje nowej krwi i na pewno inni użytkownicy też to zauważyli, tylko nie wszyscy mieli odwagę to powiedzieć.

Wszystkich których obraziłem swoim ciętym językiem, bardzo przepraszam, a w szczególności Ciebie -Pawle.
ps. Może i mój samochód miał kilka niedoróbek,o których namiętnie mi przypominasz, ale został skończony i wyjechał na drogę, mało tego, został opisany w największym czasopiśmie tuningowym i brał udział w rajdzie. I tym spełniłem swoje marzenia

a zajęło mi to 6 miesięcy!!robiłem go sam, sam go spawałem i sam dopieszczałem i cały czas jestem z niego dumny!! Teraz nawet Rocker jest z niej dumny!! Jeśli osiągniesz to co ja z moją Renatą, to pochyle czoło, a jak na razie to wszyscy wiemy jak się sprawy z Twoim autem mają. Popatrz czasami na takie sprawy innymi oczyma. Jeśli się tego nauczysz to będziesz świetnym moderatorem.
pozdrawiam serdecznie Pan "R"