Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ciekawe ogłoszenia z sieci
Moderator: Moderatorzy
no raczej wątpie żeby to było to r5 które ciągle lądowało na drzewie ponieważ jak popatrzysz na zdięciach to wszystko jest tak samo jak Kabar sprzedawał no powiedzmy, inny zderzak i atrapka, wystarczy za szybko w dołek wiechać
jeżeli uderzyłby przodem to na bank nie byłoby już tam tego silnika, bo odrazu by dostał i pociągnał za sobą większe zniszczenia, w bok nie mogła dostać bo ma orginalne poszerzenia wciać, które nie są dla wszystkich dostępne, tył tak samo z orginalnym zderzakiem. Samochód został zbudowany od nowa chyba w 2003 roku i to w sposób profesjonalny, wzmocniono fabryke pod sport, tak więc masz samochód z 2003 roku z mocnym silnikiem , wzmocnioną budą , sportowym zawiasem, klatką, wspomaganiem, kubłami, czyli wszystko co sobie człowiek wymarzy, a Ty tu pindolisz że ona nie jest warta tej ceny hmmmm wnioskuję że chyba troszke jesteś zły że Twoja n ie jest w takim stanie i nigdy za takie pieniądze się nie sprzeda, albo sam chcesz ją kupić i próbujesz zbić cenę, ale niestety na forum nie ma obecnego właściciela

Zgadzam się z Tobą w pełni shark, po zdjeciach widać że progi są dokładnie te same co były, tapicerki i inne szczegóły też. Podobnie maska i tylny zderzak jest taki jak był.
Przedni zderzak rzeczywiście zmieniony, ale przyznam się że poprzedni już troche dostał "w kość" i był od dołu lekko podniszczony. Możliwe że dlatego założyli ten zderzak.
Szyba też ta sama, i inne rzeczy właściwe też. Oprócz zerzaka i grilla widze jeszcze zmienioną kierownice. Poza tym chyba tyle.
Przedni zderzak rzeczywiście zmieniony, ale przyznam się że poprzedni już troche dostał "w kość" i był od dołu lekko podniszczony. Możliwe że dlatego założyli ten zderzak.
Szyba też ta sama, i inne rzeczy właściwe też. Oprócz zerzaka i grilla widze jeszcze zmienioną kierownice. Poza tym chyba tyle.
poza tym np ostatnio auto straciło próg
i poszycie progu
miało wyłamane drzwi
błotnik też musiał byc wymieniony albo ma tone szpachli
i mógłbym długo wymieniać
kiedyś też widziałem jak wyrwali piastę
moja nie była tak porozbijana
[/moja nie była tak porozbijana 

miało wyłamane drzwi
błotnik też musiał byc wymieniony albo ma tone szpachli
i mógłbym długo wymieniać
kiedyś też widziałem jak wyrwali piastę
nie oceniaj innych swoją miarąshark pisze:wnioskuję że chyba troszke jesteś zły że Twoja n ie jest w takim stanie i nigdy za takie pieniądze się nie sprzeda
moja nie była tak porozbijana

Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 2007, 15:36 przez el_palindo, łącznie zmieniany 2 razy.