Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Porozmawiajmy o dobrych obyczajach.

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Masz rację, ręce opadają.

PS. Zna ktoś sposób na usunięcie swojego konta z forum?
rocker

Post autor: rocker »

No, jeśli odszedłeś z własnego wyboru to dlaczego masz jakieś pretensje do Sweepera ???
Odszedłeś i piszesz o jakiejś opozycji...zapoznaj się z definicją...
Odnośnie zasad. Słyszałeś o żonie Cezara ?
"pijesz do mnie chłopczyku ?"
To cytat z Twojego postu.
Napisałeś tak do gościa, którego nie znasz...
Wg Ciebie to normalne?
Tak w ogóle sprawa zasad tyczyła bardziej Lodoo i jego ostrego języka...
Sam wywołałeś wilka z lasu.
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

no tak, nieźle na niego naskoczyłem... prawie jak renata na lodoo

Nie mam pretensji do Sweepera o to że odszedłem, a o to że nagle zaczął się mnie czepiać mimo że wcześniej nikogo (łącznie z Renatą) nie upominał. Wydaje mi się to trochę śmieszne.
Sweeper

Post autor: Sweeper »

Kabar pisze:Jestem gotowy, czekam na konkrety. Masz coś mi do zarzucenia to napisz konkretnie.
zasadniczo tylko jedno i to tyczy się zarówno Ciebie jak i Lodoo
chodzi mi tylko o sposób w jaki zrezygnowaliście ze swoich funkcji
i tylko tyle

forum R5KP to nie piaskownica a do takiego poziomu sprowadziliście dyskusję w ciągu ostatnich dwóch dni
jeżeli chcesz abym usunął twoje konto proszę bardzo - nikogo na siłę tu nie trzymam
rocker

Post autor: rocker »

No nie...przeca piszę - ŻONA CEZARA....
Mi czy Piotrkowi wolno .
Wam - nie.
Nie "ogarniasz" ?
Dobranoc.
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

Kabar pisze:Masz rację, ręce opadają.

PS. Zna ktoś sposób na usunięcie swojego konta z forum?
pierwsza opcja napisz do administratora pewnie ma mozliwosc usunac konto

druga opcja nie logowac sie przez jakis czas i samo sie usunie

ps. renata rowniez pytal sie o to samo wiec to przy okazji jest poradnik dla wszytkich ktorzy chca skasowac swoje konto z tego forum
corey16

Post autor: corey16 »

Stara ekipa rezygnuje :-/
to już nie będzie to samo forum :-(
Niech jeszcze Lodoo będzie chciał usunąć konto to już lipa na całej linii ;-(
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Zrobiłem ankietę na temat mojej obecności na tym forum:

http://www.forum.renault5.pl/viewtopic.php?t=3679

Zrozumiałem że byłem strasznie złym moderatorem więc pozwolę Wam usunąć mnie na zawsze z tego klubu i forum.
gzara

Post autor: gzara »

Ludzie jestem pierwszy dzień na tym forum i bardzo mi się ten temat nie podoba, Dajcie sobie na wstrzymanie wypijcie po piwku, na zlocie obalcie 0,7 a potem jeszcze ze trzy. Moje forum rodzime jakiś czas temu się rozpadło i działają dwa fora, i po co??? Obydwa są fajne ale to już nie to samo, internetowe forum ma to do siebie że ludzi łączy jeden temat (np: renault 25) a dzieli cała reszta: miejsce zamieszkania, wykształcenie, status majątkowy itd itp. Potrzeba naprawdę dużo wyrozumiałości do czyichś wypowiedzi, oraz uważać co się pisze bo nie wszyscy mogą to odebrać w taki sposób jaki my byśmy chcieli, poza tym pismo nieoddaje emocji. Jak ktoś wsadzi uśmiechniętego emota po jakiejś obrażliwej wypowiedzi to można to różnie odebrać nie zawsze że to był żart tylko np jako " a na koniec pocałujcie mnie w dupę". Widzę że forum jest fajne szkoda aby się skończyło czy zmieniło
corey16

Post autor: corey16 »

Ono już się zmieniło,dawne nie powróci :-/
Maolat

Post autor: Maolat »

Nie skonczy się . Ja ciągle pamietam Lodoo jako uśmiechniętego kombinatora z Lodoowozu :D ktory miał wiecej pomysłow niz mak gajwer, jest niesamowitym facetem, pomocnym, kolezenskim,a przede wszystkim jest dobrym człowiekiem. Kto Pawła nie pozna ten nie wie kim jest :) .
Kabar nie poznałem ale wiele razy rozmawiałem, jest świetnym gosciem :) zawsze mozna sie poradzic i dowiedziec wielu ciekawostem ze swiata CA i r5 :)

Tak czysiak Lubie was chłopaki bez wzgledu na to czy jesteście modami czy userami :)

Ale czasem trzeba ugrysc sie w jezyk :) ale to kwestia podejscia ,
lodoo
Post autor: lodoo »

Sweeper - my sprowadziliśmy dyskusję do takiego poziomu?? my??
Ocknij się, proszę, bo takie głupoty piszesz, ze szkoda w ogóle gadać na ten temat...
mogę Cię zwyzywać i nic mi za to nie zrobisz? żadnego warna? tak wychodzi... :roll:
Ty nikogo nie trzymasz?? Widzę, że się w dupie poprzewracało... traktujesz już forum klubowe jak swoje własne...

Kabar o tym "chłopczyku" napisał w odpowiedzi... więc jak się to ma do całej sprawy?

Zgadzam się, że czasem mam ostry język... taki jestem i już... napiszę "z dupy" zamiast "brzydkie" - co to za różnica??

Maolat - dzięki, ale czemu mam się czasem ugryźć w język, skoro nie byłoby to zgodne z tym co myślę...
Piotrek pisze:Też tak uważam ale bez przesady po co ta szopka. skoro krytykujemy innych to i sami bądźmy gotowi przyjąć krytykę.
Słucham - proszę o konkretną krytykę na mój temat, bez wyzwisk gdzie się da...
"zakompleksiony pączuś", "cwaniaczek", "ORMO" to krytyka według Ciebie??
renata pisze:tej lodziara!! pisałem na pw że już spokój a ty ciągle coś... ?? honorowy członku Ty :mrgreen: wyluzuj już i ciesz się życiem zwykłego członka :mrgreen:
...i że co mam Cię niby słuchać?? psa sobie kup...
unikorn

Post autor: unikorn »

"Mowa jest srebrem a milczenie złotem"
lodoo
Post autor: lodoo »

To po co się odzywasz?? :mrgreen:
vino1986

Post autor: vino1986 »

ja mowie osobiscie nie znam ani Lodoo ani Renate... ale nie widze zeby Lodoo ublizal Renacie tak jak on to robi w druga strone... ja rozumiem Lodoo ze sie wpienia bo jak ja bym takie obelgi usluszal w moim kierunku to tez bym byl zly... :evil:

bo moim zdaniem to co napisal pan z nickiem "R" wczoraj o 13:29 to gruba przesada...
Zablokowany