Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Porozmawiajmy o dobrych obyczajach.
Moderator: Moderatorzy
No, jeśli odszedłeś z własnego wyboru to dlaczego masz jakieś pretensje do Sweepera
?
Odszedłeś i piszesz o jakiejś opozycji...zapoznaj się z definicją...
Odnośnie zasad. Słyszałeś o żonie Cezara ?
"pijesz do mnie chłopczyku ?"
To cytat z Twojego postu.
Napisałeś tak do gościa, którego nie znasz...
Wg Ciebie to normalne?
Tak w ogóle sprawa zasad tyczyła bardziej Lodoo i jego ostrego języka...
Sam wywołałeś wilka z lasu.

Odszedłeś i piszesz o jakiejś opozycji...zapoznaj się z definicją...
Odnośnie zasad. Słyszałeś o żonie Cezara ?
"pijesz do mnie chłopczyku ?"
To cytat z Twojego postu.
Napisałeś tak do gościa, którego nie znasz...
Wg Ciebie to normalne?
Tak w ogóle sprawa zasad tyczyła bardziej Lodoo i jego ostrego języka...
Sam wywołałeś wilka z lasu.
zasadniczo tylko jedno i to tyczy się zarówno Ciebie jak i LodooKabar pisze:Jestem gotowy, czekam na konkrety. Masz coś mi do zarzucenia to napisz konkretnie.
chodzi mi tylko o sposób w jaki zrezygnowaliście ze swoich funkcji
i tylko tyle
forum R5KP to nie piaskownica a do takiego poziomu sprowadziliście dyskusję w ciągu ostatnich dwóch dni
jeżeli chcesz abym usunął twoje konto proszę bardzo - nikogo na siłę tu nie trzymam
pierwsza opcja napisz do administratora pewnie ma mozliwosc usunac kontoKabar pisze:Masz rację, ręce opadają.
PS. Zna ktoś sposób na usunięcie swojego konta z forum?
druga opcja nie logowac sie przez jakis czas i samo sie usunie
ps. renata rowniez pytal sie o to samo wiec to przy okazji jest poradnik dla wszytkich ktorzy chca skasowac swoje konto z tego forum
Zrobiłem ankietę na temat mojej obecności na tym forum:
http://www.forum.renault5.pl/viewtopic.php?t=3679
Zrozumiałem że byłem strasznie złym moderatorem więc pozwolę Wam usunąć mnie na zawsze z tego klubu i forum.
http://www.forum.renault5.pl/viewtopic.php?t=3679
Zrozumiałem że byłem strasznie złym moderatorem więc pozwolę Wam usunąć mnie na zawsze z tego klubu i forum.
Ludzie jestem pierwszy dzień na tym forum i bardzo mi się ten temat nie podoba, Dajcie sobie na wstrzymanie wypijcie po piwku, na zlocie obalcie 0,7 a potem jeszcze ze trzy. Moje forum rodzime jakiś czas temu się rozpadło i działają dwa fora, i po co??? Obydwa są fajne ale to już nie to samo, internetowe forum ma to do siebie że ludzi łączy jeden temat (np: renault 25) a dzieli cała reszta: miejsce zamieszkania, wykształcenie, status majątkowy itd itp. Potrzeba naprawdę dużo wyrozumiałości do czyichś wypowiedzi, oraz uważać co się pisze bo nie wszyscy mogą to odebrać w taki sposób jaki my byśmy chcieli, poza tym pismo nieoddaje emocji. Jak ktoś wsadzi uśmiechniętego emota po jakiejś obrażliwej wypowiedzi to można to różnie odebrać nie zawsze że to był żart tylko np jako " a na koniec pocałujcie mnie w dupę". Widzę że forum jest fajne szkoda aby się skończyło czy zmieniło
Nie skonczy się . Ja ciągle pamietam Lodoo jako uśmiechniętego kombinatora z Lodoowozu
ktory miał wiecej pomysłow niz mak gajwer, jest niesamowitym facetem, pomocnym, kolezenskim,a przede wszystkim jest dobrym człowiekiem. Kto Pawła nie pozna ten nie wie kim jest
.
Kabar nie poznałem ale wiele razy rozmawiałem, jest świetnym gosciem
zawsze mozna sie poradzic i dowiedziec wielu ciekawostem ze swiata CA i r5 
Tak czysiak Lubie was chłopaki bez wzgledu na to czy jesteście modami czy userami
Ale czasem trzeba ugrysc sie w jezyk
ale to kwestia podejscia ,

Kabar nie poznałem ale wiele razy rozmawiałem, jest świetnym gosciem

Tak czysiak Lubie was chłopaki bez wzgledu na to czy jesteście modami czy userami

Ale czasem trzeba ugrysc sie w jezyk

Sweeper - my sprowadziliśmy dyskusję do takiego poziomu?? my??
Ocknij się, proszę, bo takie głupoty piszesz, ze szkoda w ogóle gadać na ten temat...
mogę Cię zwyzywać i nic mi za to nie zrobisz? żadnego warna? tak wychodzi...
Ty nikogo nie trzymasz?? Widzę, że się w dupie poprzewracało... traktujesz już forum klubowe jak swoje własne...
Kabar o tym "chłopczyku" napisał w odpowiedzi... więc jak się to ma do całej sprawy?
Zgadzam się, że czasem mam ostry język... taki jestem i już... napiszę "z dupy" zamiast "brzydkie" - co to za różnica??
Maolat - dzięki, ale czemu mam się czasem ugryźć w język, skoro nie byłoby to zgodne z tym co myślę...
"zakompleksiony pączuś", "cwaniaczek", "ORMO" to krytyka według Ciebie??
Ocknij się, proszę, bo takie głupoty piszesz, ze szkoda w ogóle gadać na ten temat...
mogę Cię zwyzywać i nic mi za to nie zrobisz? żadnego warna? tak wychodzi...

Ty nikogo nie trzymasz?? Widzę, że się w dupie poprzewracało... traktujesz już forum klubowe jak swoje własne...
Kabar o tym "chłopczyku" napisał w odpowiedzi... więc jak się to ma do całej sprawy?
Zgadzam się, że czasem mam ostry język... taki jestem i już... napiszę "z dupy" zamiast "brzydkie" - co to za różnica??
Maolat - dzięki, ale czemu mam się czasem ugryźć w język, skoro nie byłoby to zgodne z tym co myślę...
Słucham - proszę o konkretną krytykę na mój temat, bez wyzwisk gdzie się da...Piotrek pisze:Też tak uważam ale bez przesady po co ta szopka. skoro krytykujemy innych to i sami bądźmy gotowi przyjąć krytykę.
"zakompleksiony pączuś", "cwaniaczek", "ORMO" to krytyka według Ciebie??
...i że co mam Cię niby słuchać?? psa sobie kup...renata pisze:tej lodziara!! pisałem na pw że już spokój a ty ciągle coś...honorowy członku Ty
wyluzuj już i ciesz się życiem zwykłego członka
ja mowie osobiscie nie znam ani Lodoo ani Renate... ale nie widze zeby Lodoo ublizal Renacie tak jak on to robi w druga strone... ja rozumiem Lodoo ze sie wpienia bo jak ja bym takie obelgi usluszal w moim kierunku to tez bym byl zly... 
bo moim zdaniem to co napisal pan z nickiem "R" wczoraj o 13:29 to gruba przesada...

bo moim zdaniem to co napisal pan z nickiem "R" wczoraj o 13:29 to gruba przesada...