Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

cyp

Post autor: cyp »

poloki do dómu.... w p i z d u jak zwykle nas nie zaqrwawiedli
żuwik

Post autor: żuwik »

Dzięki nim wciąż możemy marzyć ;) Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni :mrgreen:

Ja tam się cieszę, bo kibicuję Chorwatom ;)
Qucor

Post autor: Qucor »

bo kibicuję Chorwatom
Mój bohaterze :mrgreen: ja też...

Taki żal... oglądać ze smutkiem na twarzy "naszą" reprezentacje...

Powtórka z Korei&Japonii z drużyny piłkarskiej gwiazdy Polskiej reklamy :lol:

Szkoda słów i nerwów ;-(
Skowron

Post autor: Skowron »

Ja nie jestem zawiedziony...
Zakwalifikowaliśmy się do Euro, zagraliśmy 3 PORZĄDNE spotkania i to wszystko...
Jak każdy miałem wielkie nadzieje, ale obiektywnie rzecz biorąc nie jesteśmy największą
porażką tych mistrzostw, przykłady: Włochy, Czechy, Francja no i Grecja!
Miałem nadzieje, że będzie lepiej, ale wiem, że chłopaki dali z siebie bardzo dużo, Leo też wykonał nieziemską pracę, nigdy nie widziałem reprezentacji tak grającej jak ta, długie dokładne podania, gra z pierwszej piłki, ofensywna taktyka, brak bronienia remisu za wszelką cenę...
Dziękuję im za walkę...

p.s. Webb ty HUJU! :mrgreen:
graczu

Post autor: graczu »

Skowron czy my aby ogladalismy ta sama reprezentacje ?
brak obrony, brak pomocy.
podania niedokladne, rozpoczynanie akcji to dlugi wykop przed siebie i liczenie na to ze do kogos trafi, pilkarze grali stojac. Tylko w meczu z niemcami jakos wygladalismy... Z austria wlasnie bronilismy tylko wyniku niestety i skonczylo sie jak zawsze. Wczorajszy mecz byl najnudniejszym meczem mistrzostw, widzialem praktycznie wszystkie. A my nie potrafimy sobie poradzic ani z najslabsza austria ani z rezerwami chorwacji. Wg mnie tylko mistrzowie europy zaprezentowali sie slabiej. Czesi zagrali bdb, zabraklo szczescia (niefart Cecha) no i blad ze zamurowali bramke przy 2:0. Francja Wlosi - jak ktores z nich wyjdzie to cos czuje ze moga jeszcze namieszac.
Qucor

Post autor: Qucor »

Skowron czy my aby ogladalismy ta sama reprezentacje ?
Też się nad tym zastanawiam... z niemcami zagrali max 30 minut dobrego spotkania ;-)

Z austrią... gdyby bramka ze spalonego nie ostudziła gospodarzy i Król Artur miał goprzszy dzień to możnaby było liczyć na dwucyfrówkę...

Z Chorwacją... brak słów Rumuńska C-klasa !!! Chłopcy na pasionkach więcej serca zostawiają !!!

I żeby nie było że to OT to... tak mnie to wkurwia :evil:
Skowron

Austria nie jest najsłabsza, pozatym gospodarzowi zawsze pomagają ściany, Niemcy nieźle się z nimi męczyli. Pisząc jak Qucor "GDYBY" nie bramka Ballascka to "najsłabsza" Austria zremisowałaby z helmutami.
Nie mówię, że repra grała świetnie, bo brakowało im skuteczności i szczęścia(a propos graczu, jak Cech próbuje łapać mocne dośrodkowanie w deszcz i piłka mu ucieka, to nie brak szczęścia, a duuży błąd, takie piłki się piąstkuje, wybija na róg itp, ale nie łapie!), twierdze, że styl gry naszej drużyny z poprzednich MŚ i obecnych ME zmienił się na plus i jeżeli nadal będą szli w tym kierunku, to może być tylko lepiej.
Hormon

Post autor: Hormon »

Po około 20 minutach oglądania tego czegoś, co niby nasi piłkarze nazywają grą poszedłem spać bo szkoda było mi prądu na oglądanie naszej reprezentacji, grali jak by nie mogli, gdzie oni kurwa maja serce do gry. Nadają się do ME w szachach a nie piłki nożnej.
Skowron

Grunt to wiara i wzorowa postawa kibicu!
Jeżeli naprawde ktoś uwierzył, że będziemy mistrzami Europy to sam jest sobie winien!
Niemcy jak grają każdy wie... Mam wrażenie, że rozkręcą się w fazie pucharowej(oby nie, bo ich karwa nie znosze...)
Chorwacja wyeliminowała angoli, od zawsze mają dobry, solidny zespół...
Austria(kraj kangurów i misia koali :mrgreen: ) to gospodarze, wystarczy przypomnieć sobie, jak gwizdali sędziowie w meczach MŚ w Korei i Japonii, kiedy grała Korea...

Leo między wierszami mówił, że celem jest wyjście z grupy, a nie mistrzostwo!
A piłkarzom i mediom co miał powiedzieć : "będzie ciężko i nie wiem czy się uda awansować"?
To byłaby motywacja...
Skoro to temat taki a nie inny, to muszę powiedzieć, że w k u rwi a :evil: mnie podejście do sprawy ludzi, którzy piszą, że reprezentacja nic nie pokazała, nie umieją grać w piłkę, zamiast biegać to stoją, nie potrafią strzelać bramek, nie sprawdzają się na wielkich imprezach... Do h u j a, to jest sport, mocni w piłkę byliśmy X lat temu, kiedy cała Europa i prawie cały świat miał podobne warunki szkoleniowe, i poziom był wrównny.W tym momencie jesteśmy milion lat za murzynami, w głownej mierze dzięki PZPN'owi i musimy robić wszystko, żeby to zmienić, a napewno nie zrobimy tego takim podejściem do sprawy...
żuwik

Skowron pisze:Austria nie jest najsłabsza, pozatym gospodarzowi zawsze pomagają ściany, Niemcy nieźle się z nimi męczyli. Pisząc jak Qucor "GDYBY" nie bramka Ballascka to "najsłabsza" Austria zremisowałaby z helmutami.
A oglądałeś mecz niemcy-austria? Bo ja nie, więc nie wypowiadam się czy niemcy zasłużyli na 1:0 czy nie. Wiem, że polacy nie zasłużyli nawet na remis z austrią.

Nie bądź głupi, oni się do niczego nie nadają. Stoją, nie przecinają podań, nie wystawiają się, Krzynówek nawet jakby mu choć jedno dośrodkowanie wyszło podczas tego turnieju (skrzydłowy hehe, wszystko przestrzelił) to nie byłoby nikogo, żeby to dośrodkowanie zagrać. Jedyną bramkę strzelił znajdujący się tam gdzie trzeba rodowity polak. Był kiedyś taki niejaki Zając. Jedyny gracz polskiej reprezentacji, który potrafił przejąć podanie. Ale pewnie nie podobał się Listkiewiczowi, albo mógłby wejść jedynie za Hajte, dobrego ducha naszej reprezentacji (cienia nie ducha), więc zniknął.

Statystykę strzałów podkręcał nam tylko Lewandowski, zmniejszając populację austriackich gołębi.

Jasne punkty całego turnieju to: Boruc, jedna akcja Smolarka, parę dryblingów Rogera. No to chyba tyle by było, jak ktoś coś jeszcze pamieta to niech pisze.

I ch... mnie obchodzi ze sie starają, ja mogę sie starać namalować obraz i co, powiesisz jakąś paść w galerii tylko dlatego, że się starałem?

PS. Moderatora proszę o reakcję w kwestii obchodzenia cenzora przez dodawanie s p a c j i, nie po to forum posiada taką funkcję żeby ją obchodzić.
Skowron

Trochę przypomina mi to sytuację z Małyszem i Gołotą.
Jak im szło, to każdy skłonny był im nieba uchylić, całowali po piętach. Ale jak zaczęły się dla nich gorsze czasy, to wieszano na nich psy.
Moim zdaniem kibicowanie nie polega na chwaleniu i klepaniu po plecach wtedy, kiedy wszytko idzie w pięknie(cała rzesza ludzi klaszczących i wychwalających piłkarzy po zwycięstwie nad Portugalią), ale na wspieraniu w ciężkich chwilach i wierze w szybką odbudowę(Ci sami ludzie teraz nie przyznają się do reprezentacji).
A wyciąganie wniosków i prac nad poprawą skuteczności należy zostawić ludziom, którzy od tego są.

" ch... mnie obchodzi ze sie starają, ja mogę sie starać namalować obraz i co, powiesisz jakąś paść w galerii tylko dlatego, że się starałem? " - malarstwo i piłka nożna? jakoś nie przekonuje mnie ten argument...
Sweeper

Post autor: Sweeper »

Skowron pisze:malarstwo i piłka nożna? jakoś nie przekonuje mnie ten argument...
chodzi o to, że jest to praca jak każda inna
trzeba mieć umiejętności, doświadczenie (które się zdobywa) i czasami talent (jak piłka nożna lub właśnie malarstwo - samo znanie techniki to za mało)

szef w firmie nie płaci mi za starania, a za realne efekty pracy i pod tym względem piłka nożna nie powinna odbiegać od reguły

liczą się wyniki, a dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane i nie powiesz mi Skowron, że wyniki polskie reprezentacji było wystarczające (o zadowoleniu już nie wspomnę) bo jedna strzelona bramka to za mało nawet jak na 3 ligową drużynę w Ałtaju Mongolskim
Skowron

Wyniki jakie były każdy widzi, dwa mecze przegraliśmy i jeden zremisowaliśmy.
Jesteśmy ostatni w grupie. Pokonała nas rezerwa Chorwacji i zremisowaliśmy z Austrią.
Tyle na papierze.
Ale wg mnie trzeba patrzeć perspektywicznie, prezentujemy się lepiej niż 2 lata temu i jeżeli nadal drużynę będzie prowadził ktoś z głową, za jakiś czas doczekamy się upragnionych zwycięstw.
Nie tak dawno nawet nie śniło nam się, że będziemy w szesnatsce najlepszych drużyn Europy, a tu proszę, awans z pierwszego miejsca. Ale to nie znaczy, że mamy tak silną drużynę! Wszyscy Ci ludzie wykonali dużo dobrej roboty, ale jeszcze więcej pracy jest przed nimi!
A co do malarstwa i piłki to fakt, i tu i tu przydają się umiejętności, doświadczenie technika i talent. Ale niestety w naszej ekipie nie ma artystów jak Maradona, Pele, Messi i jeszcze wielu innych, dlatego zostaje nam rzemiosło, prosty schemat, dokładność i ciężka praca. Ale do tego niestety potrzeba czasu, zaplecza technicznego i jednak wiele starań ;-)
żuwik

Zapomniałem o jednym. O najjaśniejszym punkcie naszej reprezentacji na równi z Borucem. Leo Beenhakker. Te nczłowiek zrobił z naszej reprezentacji drużynę, która ograła Portugalię. Porugalia nas co prawda olała, ale graliśmy tak dobrze, że nie potrafiła się odnaleźć. Tyle że ta drużyna w tym momencie stwierdziła, że jest zarąbiaszcza. Na miejscu trenera nie obawiał bym się zwolnienia. Sam bym poszedł w pizdu, bo tyle jego pracy zostało zmarnowane.

Skowron Małysz zawsze był jednym z 10 najlepszych skoczków świata, na tysiące skoczków biorących udział w konkursach międzynarodowych. Nazywany przez sramentatorów brak formy był po prostu doskonałą dyspozycją przeciwników (zawsze ktoś jest lepszy a ktoś gorszy), natomiast Małysz nie zaczął spadać z progu, nie zaczął machać rękami w powietrzu, nie zaczął lądować na dwie nogi. Nadal skakał w ładnym stylu i poprawnie technicznie. Cieszyłem się z każdego jego występu, załamałem się oglądając naszą reprezentację w EURO2008. CHORWACJA GÓRĄ :!:
zostaje nam rzemiosło, prosty schemat, dokładność i ciężka praca
Eeeeee... No może tylko ta praca gdzieś jest za kulisami...
Talent pozostał 2 lata temu w meczu z USA. Gdzieś tam jego duch dalej fruwa. Nikogo tamten mecz niczego nie nauczył. MAM DOŚĆ TYCH SAMYCH STARYCH SCHOROWANYCH OBOLAŁYCH GĘB W NASZEJ REPREZENTACJI :!: Gdzie są młodzi, szybcy, błyskotliwi, AMBITNI :!: Mam dość rozpaczliwego siłacza Lewandowskiego, od siedmiu boleści kopiącego byle gdzie Krzynówka, klepiących między sobą przez minutę obrońców, stojących napastników których miejsce jest w polu karnym przeciwnika. Ja chcę piłki nożnej :!:

Taka siatkówka. Przed rozegraniem pokazują sobie jakieś znaki palcami i wszyscy wiedzą co i jak grać. A piłka? Wszyscy stoją, nikt nie wie co by tu zrobić. Żadnych opracowanych strategii (tego rzemiosła właśnie), tylko umieją kopnąć piłkę byle wyżej, a potem nie potrafią jej przyjąć (dokładność :?: ). Nie oszukuj się optymisto. Znów się zbłaźniliśmy. Tym bardziej, że weszliśmy z pierwszego miejsca. Taka postawa u kogoś, kto się ledwo wkulał do EURO byłaby sukcesem.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2008, 18:53 przez żuwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Arti

Post autor: Arti »

a może wydzielić temat: Euro 2008?

ja z innej beczki
mam kurew anginę ropną
byłem dziś u konowała
cały tydzień gówno zrobię z autem....
ODPOWIEDZ