Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
powiedz kiedy jesteś w domu to pojadę do pracy r5 i będziesz mogła zrobić foto
a ta czarna to naprawdę fajnie wygląda, kiedyś Cię zaczepie to sobie w środku pooglądam
[ Dodano: 24 Listopad 2012, 20:55 ]
jakoś tak dwuznacznie to zabrzmiało z ust lekarza hehe, w środku auto sobie pooglądam miałem na myśli
hehe zabrzmiało , jestem codziennie do 10:30 a później to dopiero po 16tej , przyjedz piątalem to mały zlocik zrobimy, gdyż do wtorku pod domem mam jeszcze R5 brata
Andzia jest THE BEST
ale to jest plus mieszkania w dozych miastach albo w jego okolicach
w moim miasteczku jest 5 sztuk ale niestety 3 moje
ale nieszukam zadnego usprawiedliwienia. Jak bede na swieta to wybiore sie na polowanie.
mam na dzieje ze cos trafie.
ale to jest plus mieszkania w dużych miastach albo w jego okolicach
To nie do końca prawda. Też mieszkam w dużym mieście i w ciągu może czterech lat złapałem dwie (gdzieś w komórce są zdjęcia ale to stara historia sprzed obecnego konkursu), jedna w automacie a druga rozwoziła po okolicy pizzę. A na co dzień to mogę jakąś zobaczyć, jak wpadnie ktoś z forum albo ja wpadnę do kogoś z forum
Łapanie R5 to zboczenie już z mojej strony. Tydzień temu zawróciłam na trasie i goniłam gościa aby pstryknąć fotkę ale niestety wbił się na autostradę i nie wiedziałam w którą stronę a spieszyłam się do pracy więc nie miałam czasu błądzić po autostradzie
Co do dużego miasta to też mam takie wrażenie, że raczej to nie wpływa na ilość R5. Sądząc po rejestracjach to większość jest spoza Wrocławia.
A recepta na zdobycz to: nie siedzieć w domu a ruszyć dupsko hihi. Żartuję, po prostu robię masę kilometrów dziennie
"przebabskichujnormalnie" tu już niema co sie spinać...Panowie możemy przynajmniej wziąć sie do kupy i ogarnąć drugie tyle wspólnie...całe forum przeciw Andzi!Oczywiście żartuje i z góry (jako góral) gratuluje nagrody bo już nikt ci nie podskoczy