Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Qucor

Post autor: Qucor »

Hawryl na osłode kawał z życia wzięty:

W szkole pani pyta dzieci kim są ich rodzice i ile zarabiją:
- Marysia - mój tata jest policjantem i dobrze zarabia
- Krzyś - moja mama jest "panią do towarzystwa" i zarabia lepiej niż tata Marysi
Na to Jasiu...

- mój tata jest kierowcą Tira i gdyby nie policjanci i "qur.wy" to też by dobrze zarabiał

:lol: :lol: :lol:

Co do pomarańczwego... niestety w całej polsce tak jest dla przykłady w Częstowchowi na każdych światłach stoją Misiaki i tylko i wyłącznie pilnują świateł...

Ja też miałem kilka sytuacji jak ty na szczęście trafiłem na normalnych...

Pozdro for all... Q.
unikorn

Post autor: unikorn »

Corey16 pisze:a nO jAa sopota jezt many folne :-P
hehe po stylu pisma poznaję że porządnie to uczciłeś ;)
corey16

Post autor: corey16 »

nie no tylko 3 piwka :-P
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Ja to mam dopiero tragizm.
Jestesmy z familią u teściów w Zawierciu i Picassiaku wysiadł wentylator nawiewu.
Na zewnątrz -15 i kurwa załamka.
Jutro szukam jakiegoś elektryka z warsztatem :evil:
Robcio_GTT

Post autor: Robcio_GTT »

sprawdź bezpieczniki, jak ma klimę to powinien być jeden dodatkowo na wentylator
jest on osobno, nie razem z wszystkimi bezpiecznikami
miałem tak przed wyjazdem na Chorwację w swoim Pasku, wentylator przestał dmuchać
sprawdziłem bezp. były ok, pojechałem do elektryka, posprawdzał bezp-ok, dostał się do wentylatora-ok i przypomniał sobie o tym dodatkowym-był spalony (był nad kasetą bezp, koło przekaźników), jeden bezp., wymiana na szybkiego, koszt 50zeta :-x
może u Ciebie jest podobnie :-P
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Przejrzałem forum Citroenowe żonki i są dwie mozliwości.
Jedna to wymiana dmuchawy a druga to wymiana rezystora przy dmuchawie ale...
dotarcie do wentylatora w warunkach skrajnych raczej słabe.Brak ciepłego miejsca do demontażu no i brak zestawu kluczy naprawczych(w piątalu mam wszystko co potrzebne oprócz garage ;-) )
Jakiś magik znajomy znajomej ciotki siostry brata ciotecznego syn podobno dysponuje miejscem,narzędziami i co najwazniejsze umiejętnościami więc jutro bądź pojutrze cos wymyslę.
Kurwa ,a miałem jechać na narty...
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Przerabiałem ten temat w Xsarce. Zależy jaki masz typ wentylatora i regulacji. W jednym z nich są klasyczne druty oporowe i jeśli filtr kabinowy jest mocno zapchany potrafi spalić się bezpiecznik termiczny pomiędzy drutami i kiszka nawiewu brak.
Taki bezpiecznik kosztuje ok 0,50 PLN :) Ale zanim u siebie do tego doszedłem że to on ....
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Ja płaciłem 4pln za 94 stopniowy-wymieniłem i hula :mrgreen:
marcjanin

Post autor: marcjanin »

jak ja "la zakręt " nie cierpię tej przedświątecznej bieganiny, cały dom ludzi i nie da się spokojnie posiedzieć bo ci "la zakręt" skrzeczą -sprzątaj, zmywaj,itd.,itp.
flaki się przewracają
corey16

Post autor: corey16 »

ja wczoraj przyszłem po nocce i musiałem sprzątać bo żona w robocie, o 14 dzwoni i oznajmia że musi zostać do 18 wiec ze spania nici bo trzeba maluchów pilnować, o 19 zadzwoniłem do pracy że idę spać i nie przyjdę. to dopiero jazda, jak ktoś do mnie coś mówił to czaiłem dopiero za 5 minut
vino1986

Post autor: vino1986 »

marcjanin pisze:flaki się przewracają
no flaki sie przewracaja albo co to u niektorych gotuja na swiateczny stol :-P
marcjanin

Post autor: marcjanin »

mogły by być i flaki na wigilijnym stole byle były posne np. rybne :mrgreen:
unikorn

Post autor: unikorn »

wszystko mnie wkurwia pierdolone... :(
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Piątala mi do połowy drzwi zasypało :-?
lodoo
Post autor: lodoo »

kur....a wydech mi poszedł w meganie... pierdzi jak ja po fasolce... teraz, w 2 dni po śniegu, nawet nie idzie zajrzeć pod spód :evil: do tego z osiedla nie ma jak wyjechać za bardzo bo zawsze się ktoś zakopie... w pracy na parkingu nikt k.... nie odśnieży.... ja pier....
ODPOWIEDZ