Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

unikorn

Post autor: unikorn »

nie... działa jednak jak to się mówi finansowo jestem pod wodą i nie mogę się wydostać na powierzchnię :/
vino1986

Post autor: vino1986 »

to wiesz jak to sie mowi zawsze zostaje jeszcze prowident :-P a to na co flo brakuje swap 1.7 :?:
corey16

Post autor: corey16 »

no patrz żona była kiedyś przedstawicielem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
unikorn

Post autor: unikorn »

nom.. na swap... na swap... 1,5 klocka by się przydało :P
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

unikorn pisze:nom.. na swap... na swap... 1,5 klocka by się przydało :P
Głowa do góry ;-)
jjmag

Post autor: jjmag »

do wiosny daleko Uni na spokojnie łyżeczką powoli nie chochlą bo się zadławisz
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

unikorn pisze:nom.. na swap... na swap... 1,5 klocka by się przydało
to się musisz dobrze spiąć
corey16

qurwa jego mać wchodzę rano do auta odpalam a wentylator do mnie ja mam dziś wolne i kurwa 25km bez ogrzewania, z roboty do domu to samo, postanowił jebany współpracować jak parkowałem pod blokiem, jak się ogrzeje to Idę mu wpierdol spuścić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
jjmag

Post autor: jjmag »

ja wczoraj przy -18 120 km wracałem bez ogrzewania praktycznie bo nie mam termostatu
corey16

wczoraj zrobiłem wiatrak, więc dzisiaj rano Renata stwierdziła "To Ty jedziesz do pracy,ja zostaje" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Hawi

Post autor: Hawi »

no to i ja dodam dwa słowa od siebie. "le zakręt" - panowie władza dziś mnie z samego rana wyprowadzili z równowagi. 300 zł 6 pkt. i zero gadki. "je banana nie będę kończył. szkoda nerwów tylko najgorsze że pójdzie to z budżetu piątkowego :-/ a może to jakoś inaczej załatwić?? może część im wpłacić :mrgreen:

A za co. Schowali się smerfy i wyłapywali kto na dojrzałym pomarańczowym przelatuje. No że przelatywałem ostatni no to się do mnie przyje#@$$#@. ech co za super sobota.
rocker

Post autor: rocker »

Na pomarańczowym MOŻESZ przejechać. :evil: :evil: :evil:
corey16

teraz to już musztarda po obiedzie, mogłeś powiedzieć że byś nie zdołał zahamować i mógłbyś stworzyć niebezpieczną sytuacje
Awatar użytkownika
Hawi

Post autor: Hawi »

jak zacząłem taka gadkę to pan władza do mnie. to może nie sprawny technicznie ma pan samochód i trzeba na badanie wysłać żeby ocenili.

Nie no typ był tak nie miły że gadki nie było.

Dziś w szkole ktoś mi powiedział. Można być policjantem albo kur#!@#.
Trochę w tym prawdy niestety jest. On się do policjantów nie zaliczał a drugiemu się nawet dupy nie chciało ruszyć z woza.

dobra koniec smutów :D sobota jest :mrgreen:
corey16

a nO jAa sopota jezt many folne :-P
ODPOWIEDZ