Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe, odmienne, mocne auta znalezione on-line.

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

carmaker

Post autor: carmaker »

caddy ma być podobno w grudniowym nr GT tylko teraz jest czarny
Qucor

Post autor: Qucor »

Na stronie klubowej nie ma Matowej r5 więc wasq liczę na ciebie :mrgreen:
pisizakopane

Post autor: pisizakopane »

carmaker pisze:caddy ma być podobno w grudniowym nr GT tylko teraz jest czarny
carmaker - z moich informacji wiem ze caddy zostal przemalowany na brazowo, czyzby znowu zmieniono mu kolor?
vino1986

Post autor: vino1986 »

pisizakopane eee nie wypadalo by sie przywitac :?:
pisizakopane

no witam witam, zapomnialo mi sie :D
vino1986

to moze jeszcze do odpowiedniego dzialu :-P bo chlopaki upomna... :-D zgadza sie Uni :?:
danny77

Post autor: danny77 »

vino1986 pisze:bo chlopaki upomna... zgadza sie Uni
porządek musi ;-) być!
pisizakopane

zrobione :mrgreen:
carmaker

były właściciel OG twierdzi ze czarny zobaczymy...linka tu wrzuciłem bo auto gdzieś w polsce niewiem kto jest teraz właścicielem wiec dlatego w tym temacie
pisizakopane

tez jestem ciekaw jak teraz wyglada. a ty skonczyles juz zabawy garazowe? czy dalej cos dlubiesz? ja dłubie jette II coupe 90rok, wsadzilem do niej vr6 z golfa IV 2002rok, zawieszenie , instalacje itp. wiecej w niej jest IV niź II.
carmaker

potwierdzam ze bedzie w grudniowym GT.Dzisiaj miałem w rękach nr listopadowy i jest w zapowiedziach na ostatniej stronie i jest czarny.Ciekaw jestem jak sie rozpiszą bo teraz jakiś bubcio co sobie kupił prawie gotową sztuke bedzie pewnie opisywał jak to sie nie narobił przy tym aucie.Ale dość o german wagonach bo to forum renault :mrgreen:
vino1986

http://www.autokrata.pl/artykul/wcieke-bmw-m5-7440

co o tym sadzicie :?: moim zdaniem fajniej by caly bialy wygladal...
wsmpw zobacz tak by czarne felgi z polerowanym rantem wygladaly :-P
Rooster

Post autor: Rooster »

w miarę ok, tylko za dużo karbonu w środku i te czarne boki wg mnie sucks. Z tyłu wygląda jak rasowa GTRka.
vino1986

vino1986

a co sadzicie o tym samochodzie :?:
http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lgnnrkqwipda
bo moim zdaniem 160km z 1.4 8v w renault turbo 2 robi wieksze wrazenie niz 1.9 16v uturbiona ktora ma tylko 200km...
ODPOWIEDZ