Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

SPOTY WARSZAWA

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

arex2006

Post autor: arex2006 »

i jak z tym spotem? Wracam ok 20 z roboty to bym podjechał obczaić co i jak
Awatar użytkownika
krysiun

Post autor: krysiun »

nooo a jakis spot to wogóel jest ???? bo u nas panowie to cisza jak w grobowcu faraona
R5 1.4 - GTT

GG: 645045
Awatar użytkownika
krysiun

sądzę iż słaboooo
R5 1.4 - GTT

unikorn

Post autor: unikorn »

Ale zaraz... o co kaman? Dziś o 20? ale gdzie? ja o 18 robotę kończe wiec spoko moge sie pojawić tylko gdzie?
arex2006

no to się spocik zajebisty odbył :-P Łyknąłem garść informacji nt. R5 a i fur najechało tyle, że nie wiedziałem gdzie mam gały wlepić - łącznie z moją oczywiście :mrgreen:

trzeba się ogarnąć jak się cieplej zrobi. Chętnie obczaiłbym gablote UNi bo szału nie było a widać że chłop serce w to wkłada

...no i Krysiuna oczywiście bo ostatnio widziałem go w granatowej jeśli się nie mylę i nie było to gtt
unikorn

Krystian to narazie może rekinem przyjechać bo jego niedźwiedź zimuje w gawrze ;)
Wogóle ten spot jakiś nieogarnięty. Teraz spadł śnieg... i po co? Trzeba się będzie jakoś umówić na cieplejsze dni faktycznie. Może trochę więcej osob się przytoczy. Ja mogę wziąć gryla i te browarki, które wiszę co po niektórym.
Awatar użytkownika
krysiun

Jak weżmiesz browarki to nie przyjadę autem :)
R5 1.4 - GTT

unikorn

Dogryzł bym Ci ze i tak nie przyjedziesz ale jak na razie jesteś jednym z tych na których można liczyć ;P
arex2006

Uni, na mnie też można liczyć tylko powiadom mmnie wcześniej o spocie. Numer podałem przez gg.
Awatar użytkownika
krysiun

JA bym proponował coś w okolicach - MARCA mozeee będzie cieplej :) i nie będzie śniegu
R5 1.4 - GTT

unikorn

Panowie, liczę że przeczytacie to w ciągu niedzieli :P Otóż zapraszam na ślizgawkę na stegny. Niedziela wieczór ;) ok godz. 20-21 pięknie się śmiga, co prawda ja tam się na poślizgach nie znam ale zabawa jest przednia. Byłem, jeździłem się zgrzałem ale banan na japie :D
Jeśli wieczorem będzie śnieg to ogłaszam SPOTA - STEGNY 20:30 :D
Awatar użytkownika
krysiun

Jutro ???? hmmm noo moze moze :)
R5 1.4 - GTT

unikorn

Śnieg się roztopił :/ dupa blada :[
arex2006

sorka Uni ale nie zaglądałem tu pół dnia a jak już zadzwoniłes to byłem po browarze. Następnym razem jak będzie taka ślizgawka to zapraszam do mnie do Piaseczna, mamy tu zajebistą miejscówę. Też miałem wczoraj banana od ucha do ucha
unikorn

Powołuje nawołanie. Sobota, 20:00 tor stegny, a raczej parking przy nim. Jeśli śnieg się nie rozpuści (albo go dziady nie rozpuszczą) to można będzie po wywijać. Jak nie, to napijemy się... coli :P
ODPOWIEDZ