Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Dred - dasz wiarę? Wchodzę na fotę i nagle monitor mi się popsuł!
Zaczął wyświetlać jakieś dziwne kolory!
Bo nie przypuszczam, żebyć na TAKI kolor pomalował silnik!
Też mam awarię monitora
Ale to co komu się podoba to rzecz gustu w końcu jedni lubią czekoladę a drudzy jak im nogi śmierdzą
A tak na poważnie to fajnie jak się robota układa
Tu kolor był totalnie dla jaj. Kiedyś na jakimś zlocie rzuciłem po pijaku, że pomaluje silnik na różowo. A jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B - nie było odwrotu.
W drugiej Granadzie tydzień temu tez zapakowałem silnik ze skrzynią pod maskę. Tutaj jednak bez udziwnień:)
dredzioch1 pisze:Ta kręta trasa do Transfogarska. Polecam - petarda. Jest jeszcze obok Transalpina - też świetna. Tylko śmietnikiem/plastikiem nie ma sensu jechać.
Zgadzam się w 100%. Polecam każdemu wycieczkę w tamte strony.
Mikołaj w tym roku dał radę! Przyniósł mi pod choinkę wymarzonego kota:) Takiego jakiego zawsze chciałem mieć i o jakim marzyłem. Dzisiaj rano odebrany:)
[ Dodano: 13 Styczeń 2017, 10:39 ]
Trzej królowie tez zrobili robotę i przynieśli mi dar:) Kolejne marzenie motoryzacyjne spełnione. Zostały jeszcze tylko 2. Garaż się zapełnia powoli:)