Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Co z tą odmą??

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

nic nie obiecuje ale możliwe że takie mam. otwory gwintowane na 8mm. a skąd dorwałeś taki pojemnik?
tel. 694-451-356
Obrazek
do_minik

Post autor: do_minik »

Jednak bardzo bym był wdzięczny jeśli ktoś wie gdzie takich kolanek szukać

Podobny typ kolanek występuje w instalacjach ciśnieniowych do zasilania urządzeń pneumatycznych.
Proponowałbym poszukać u dostawców kompresorów
unikorn

Post autor: unikorn »

Piotrek pisze:a skąd dorwałeś taki pojemnik?
to tylko fota z netu.

Tu masz zdjecia mojej produkcji
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dominiku o jakie kompresory dokładniej chodzi?
do_minik

no skoro takie postępy już poczyniłeś to propnowałbym w otwory wpasować jakieś krućce na nie nakręcić kolanka z w/w insatlacji ciśnieniowych. Na al.krakowskiej pomiędzy instytutem lotnictwa a salonem citroena jest firma Gudepol i oni mają bardzo duży wybór takich kolanek ,na pewno coś da sie dopasować
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

zgadza się. przeważnie są one stosowane w pneumatyce i systemach chłodzeniowych maszynach.
sprawdź http://www.prema.com.pl/kontakt/warszawa.htm
pójdziesz oblukasz i kupisz
tel. 694-451-356
Obrazek
lodoo
Post autor: lodoo »

takie zlaczki ma kidzio w ofercie... i to sie jakos tak nazywa BLUE costam.... czy costam BLUE.... sa kolanka trojniki krocce wkrecane itp... ogolnie pneumatyka taka nowsza cala na tym siedzi... no i instalacje turbo ;-)
unikorn

Wszystkim wielkie dzieki za podpowiedzi. Oblokam, popatrze, dobiore i dam znac co i jak.
do_minik

a tak na marginesie to ładne masz to ustrojstwo o przepraszam ,osadnik hehe .Muszę na własne oczy zobaczyć twój produkt
unikorn

Jak skończę to będą foty (sorki za marną jakość poprzednich - telefon) Oczywiście zapraszam do oględzin na żywo.
ODPOWIEDZ