Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

żuwik - Renault 21 TXI 2.0 12V '91r

Tutaj prezentujemy nasze auta, inne niż Renault 5

Moderator: Moderatorzy

pavko

Post autor: pavko »

żuwik pisze:Osobiście uważam, że nie przeszkadza, nie rzuca się w oczy i nie leci wsią. Kiedyś wymienię.
Zrywaj śmiało - wiem z doświadczenia że klej od tego pseudokarbonu nie zostaje na plastiku ;)
żuwik

Post autor: żuwik »

Ale pod spodem jest połamany plastik...
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

Ja bym zostawił tak jak jest nie razi
Qucor

Post autor: Qucor »

Jeżeli jest ładni przyklejone to czemu miałbyś to zrywać :-D

Mi się podoba a tym bardziej że pod spodem jest połamane to już kompletnie nie ma co tego ruszać :-D

Pozdrawiam 8-)
Maolat

Post autor: Maolat »

czy R21 mialo wiecej takich "fabrycznych niedociagniec " ? , troche lipa jedziesz i ci peka plastik niedaj boze odprysk leci prosto w oczy ,
żuwik

:lol:

Nie no tu już trochę popuściła Ci wyobraźnia ;)
Alkapone

Post autor: Alkapone »

No żuwik fajniutka fura, podoba mi się, w ładnym stanie 8-)
Mam nadzieje, że będzie dłuugo żyć :P
żuwik

I pali 7l po wiochach :D Niestety nim dojadę do pracy się nie dogrzewa przez ponad pół drogi i żre jak smoczysko... W lecie będzie lepiej ;)
Karol

Post autor: Karol »

zajebiaszcza ;) mi się udało ostatnio dorwać zegary z renault 21 2,0 turbo :P mam taki sam jak Ty prędkościomierz, ale obrotek mam z wskaźnikiem doładowania ;) ale nie do tego zmierzam :P czy mi sie wydaje, czy Twój "komputerek" troszkę słabo działa?? chodzi o wyświetlacz ;) jakbyś chciał, to mam podobny, nie wiem czy całkiem sprawny, byś sobie sprawdził ;) bo mi szczerze mówiąc potrzebny on nie jest... :P
żuwik

I kupiłeś je za 50zł na allegro zwijając mi sprzed nosa, tak? :P

Chciałem je kupić dla komputerka właśnie :P
Karol

z przed nosa?? :P heh, ale mi się udało ;) jak chcesz ten komputerek, to sie na priv dogadamy ;)

a nie wiesz, czy mógłbym cokolwiek podpiąć pod ten wskaźnik ciśnienia, żeby nie był taki nieruchawy?? [sory za OT]
lodoo
Post autor: lodoo »

krulyk podlaczal do niego wezk ze zbiorniczka plynu ukladu chlodzenia :-)
mowil ze wkreca odpowietrznik hamlcow w zbiorniczek i na to wezyk :-)
Karol

wielkie dzięki ;)

a wracając do tematu, jutro jak wstanę idę na pocztę z Twoim komputerkiem ;) bo ostatnio za dużo w pracy bywałem, i nie było kiedy... :roll:
Kinga

Post autor: Kinga »

cichy

Post autor: cichy »

chłopak sie cieszy z nowego autka, a ty mu już o naprawach i wydatkach przypominasz...hehe :-)
ODPOWIEDZ