Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wiejski tuning

Czyli forum na wesoło - wszystko co nas śmieszy :D

Moderator: Moderatorzy

Patron

Post autor: Patron »

za cos takiego powinni wsadzac....
Arti

Post autor: Arti »

Patron pisze:za cos takiego powinni wsadzac....
na pal :evil:
Maolat

Post autor: Maolat »

Artbrt pisze:
Patron pisze:za cos takiego powinni wsadzac....
na pal :evil:
z kolcami
Dugi

Post autor: Dugi »

ale kororowy ...hmmm :-> i regulacje kierownicy ma :) z siedzenia na siedzenie :mrgreen: i zestaw multimedialny (klawiatura rox) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... nie ma takiego pala co by sie nadal :-/
lodoo
Post autor: lodoo »

lol poprostu... zal sie smiac...
shark

Post autor: shark »

a ta hulajnoga na tylniej kanapie to po co ?? ;> ojjjj poprostu Lodoo bierz przykład tak ma wyglądać Twoja r5 na Miedzianej :P oczywiście żą broń Cię Panie Boże nie rób nic w podobie, nawet kolory musisz zmienić :P
lodoo
Post autor: lodoo »

eee mi sie spodobalo... mam nawet taka sowe... przykleje do grila :-D a spoiler zrobie z deski snowboardowej...

z progami sie meczy - a wystarczy rynne kupic :-D
klocki

Post autor: klocki »

eh nie do pojecia jak moza tworzyc cos takiego :/ co to sie roi w glowie takiego twoorcy :/
qcnka

Post autor: qcnka »

ludzka fantazja nie ma granic ... ;-)
clio-energy

Post autor: clio-energy »

tragedia
Sweeper

Post autor: Sweeper »

Lodoo pisze:mam nawet taka sowe...
sowa jest fajna - też chcę taką :D
Kinga

Post autor: Kinga »

Sweeper pisze:
Lodoo pisze:mam nawet taka sowe...
sowa jest fajna - też chcę taką :D
i na pralkę se przyklej :mrgreen:
urzekające auto....dech mi zaparło z wrażenia.
Wrocław niniejszym w tym zestawieniu rządzi :mrgreen:
gajosik

Post autor: gajosik »

o kurwa... weźcie na przyszłość ostrzegajcie!! to co tam zobaczyłem to po prostu tragedia. Gościu co to zrobił powinien zostać tak samo przerobiony w stylu ludzkim - a tu noga kobiety, ręka od łokcia czarna, twarz w 300 szwach i opuchliznach, nogi jedna dłuższa druga krótsza, ptak z drewna(to za spojler), zęby neandartalczyka i nos też, jedno oko i drugie drewniane... ten człowiek powinien mieć dożywotni zakaz zbliżania się do samochodów!!!
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Ale Gajosik się znęcać lubisz :lol:
Najlepsze, że ten mesiek na sprzedaż. Czy znajdzie kupca?? Pewnie cena też nie byle jaka. :lol:
gajosik

Post autor: gajosik »

lubie sie znęcać bo ten facet się znęcał nad samochodem... a w tym stanie to nie wiem czy znajdzie jakiegoś kupca
Zablokowany