Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH
Moderator: Moderatorzy
- maciek od iwony
no nie i takie przyklady zalatwiania sprawy daje przykladny maz i ojciec rodziny...maciek od iwony pisze:Sweeper,skuj mu mordę po cichu gdzieś w ciemnej bramie jak będzie pod wpływem.Kasy to nie przywróci ale za to nerwy uspokoi.
Pozdrawiam

u nas jest niestety takie po.je.ba.ne prawo ze nawet winowajcow broni i nie pozwala ich ukarac za to co zrobili... masakra krotko mowiac...

- maciek od iwony
Ku*wa kumpel skasował swoją Cygaretę, jakaś ślepa kretynka wyjechała mu przed maskę z podporządkowanej na drodze do Wałbrzycha, zdążył tylko wcisnąć hamulec ale że wyjechała kiedy był 10 metrów przed nią to przypieprzył w nią z 70km/h... Cygareta do kasacji, z kompletem dokładek Kamei we Wrocku została już tylko moja, nawet nie zrobiliśmy sobie wspólnej sesji...
Niby nic mu się nie stało, jednak kilka godzin po wypadku zaczął mieć zawroty głowy i różne inne objawy więc polecieliśmy na ostry dyżur... Siedzieliśmy(ja i jego dziewczyna) z nim uwaga od 21 do 4 nad ranem, lekarze nie udzielali żadnych informacji i zwyczajnie nas zlewali, badania przeciągały się strasznie... W końcu zdecydowali się go zostawić na oddziale, spałem 2h i na 8 do pracy oczy mi się już zamykają... Ja pierdole nie mam słów na służbę zdrowia ale jest rzecz która jest dla mnie zagadką - jak można być takim debilem żeby wyjechać komuś jadącemu 80km/h z podporządkowanej dosłownie pod maskę? Trzeba być chyba ślepym, takie osoby nie powinny dostawać prawka, ciekawe co by było gdyby mój kumpel jechał jakimś Tico albo czymś w tym rodzaju... 

wiesz to ze jedzie na drodze z pierszenstwem to nie oznacza ze zawsze trzeba jechac na "pewniaka" jak sie widzi taka sytuacje to niekiedy lepiej troszke zwolnic i byc tez przygotowanym na taka sytuacje... zawsze trzeba miec ograniczone zaufanie do takich ludzi co potrafia jak w tym przypadku bezmyslnie wjechac na skrzyzowanie... 

Nie mam nic do kolegi i strasznie mi przykro że go to spotkało ale... na własnej dupie nauczyłem się by spodziewać się niespodziewanego. Zwalniać w miejscach gdzie jest ciasno plus ograniczona widoczność i zawsze pamiętać o zasadzie ograniczonego zaufania. Tyle że w praktyce... jest już o wiele inaczej i 30% czasu za kółkiem niestety jeżdżę "na pewniaka".
Rzecz nie działa się w mieście tylko na dwupasmówce poza miastem, wiem że trzeba mieć oczy dookoła głowy itd ale jak pisałem był około 10 metrów od niej kiedy wyjechała... Próbował uciekać, to chociaż o tyle dobrze - gdyby nie zdążył odrobinkę odbić w lewo, to dla sprawczyni skończyło by to się o wiele gorzej... Niestety trzeba cholernie uważać