Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ciekawe ogłoszenia z sieci
Moderator: Moderatorzy
Mi to pasuje ze kupiłbym wkoncu cos w co niemusze juz inwestować. 
Tylko cieszyć sie posiadaniem.
A narazie nie mam nic na odsprzedanie
moje trzy sa jeżdżące i nie na sprzedaż, jedna z poznania prawdopodobnie jaki dawca, a 1,4 jest juz zaklepany przez Linke
[ Dodano: 16 Październik 2014, 20:34 ]
Renia sprzedana
!!!
I co najgorsze i smutne ze trafi na żyletki
Rodzice kupili synowi do wyścigów
Ma byc uzbrojona w klatkę i na tor.
A wiadomo ze wcześniej czy pozniej bedzie walnięta.
Negocjowalem z właścicielem do końca ale za takie pieniądze to aż tak mi niezależy.
No i jak w sport a nie do " stać i pachnieć " w garazu wolał oddać to wybór właściciela.

Tylko cieszyć sie posiadaniem.
A narazie nie mam nic na odsprzedanie

[ Dodano: 16 Październik 2014, 20:34 ]
Renia sprzedana

I co najgorsze i smutne ze trafi na żyletki

Rodzice kupili synowi do wyścigów

Ma byc uzbrojona w klatkę i na tor.
A wiadomo ze wcześniej czy pozniej bedzie walnięta.
Negocjowalem z właścicielem do końca ale za takie pieniądze to aż tak mi niezależy.
No i jak w sport a nie do " stać i pachnieć " w garazu wolał oddać to wybór właściciela.
Q-mać!
Jakby nie mogli mu kupić jakiegoś seicento, albo - w ostateczności - jakiegoś świeższego renault clio!!! To nie - trzeba zajechać i rozpier---lić autko, którego praktycznie już nie ma na drogach!
Co za chore podejście. Zero wyczucia. Szkoda, że mu kupili mu do wyścigów oryginalnego fiata 500! Jest lżejszy, a po swapie pewnie zasuwałby, jak zły!
Albo ten:
http://www.gieldaklasykow.pl/audi-coupe ... n-gizycko/

Jakby nie mogli mu kupić jakiegoś seicento, albo - w ostateczności - jakiegoś świeższego renault clio!!! To nie - trzeba zajechać i rozpier---lić autko, którego praktycznie już nie ma na drogach!

Co za chore podejście. Zero wyczucia. Szkoda, że mu kupili mu do wyścigów oryginalnego fiata 500! Jest lżejszy, a po swapie pewnie zasuwałby, jak zły!

Albo ten:
http://www.gieldaklasykow.pl/audi-coupe ... n-gizycko/

Widać właścicielowi chodziło jednak tylko o kasę
Dziwne bo gość raczej z czynszem za mieszkanie nie ma problemów.
Albo ściema ala "Mirek Handlarz" żeby serce bolało i udusić typa na większą kasę, a za pół roku znowu zobaczymy ją na allegro.

Albo ściema ala "Mirek Handlarz" żeby serce bolało i udusić typa na większą kasę, a za pół roku znowu zobaczymy ją na allegro.
Miedziana Góra 2014
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2013
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2012
II Ślepy slalom
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2013
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2012
II Ślepy slalom
Cóż, myślę że to był kolejny właściciel. Pierwszy był w Zielonce a nie w Łomiankach i nota bene - w czerwonym GTE masz z niej fotele, tyle że z nową tapicerką (Made in Kabar) - czyli jednak przypadkowo kupiłeś kilka procent tej czarnej i to kilka lat temu. Oryginalne fotele z czerwonej ma ktoś z forum, ale już nie pamiętam kto
Pierwotny właściciel czarnej był bardzo sympatycznym chłopakiem i oprócz GTT miał chyba Lancera a z podłogi garażu mogłeś śmiało jeść zamiast z talerza
Fotele sprzedawał bo w czarnej były kubełki.

A mnie ciekawy czemu ogłoszenie jest jeszcze aktualne.
http://allegro.pl/renault-5-gt-turbo-i4680903270.html

http://allegro.pl/renault-5-gt-turbo-i4680903270.html
http://allegro.pl/radio-philips-fabrycz ... 43240.html
Nie mogę znaleźć prospektu i nie jestem pewien czy na pewno to radio jest z piątki, ale napis Campus daje dużo do myślenia. Może ktoś szuka oryginalnego do uzupełnienia wnętrza
Nie mogę znaleźć prospektu i nie jestem pewien czy na pewno to radio jest z piątki, ale napis Campus daje dużo do myślenia. Może ktoś szuka oryginalnego do uzupełnienia wnętrza