Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

Jovanotti1973

Post autor: Jovanotti1973 »

Mamooth pisze:no to z innej beczki :mrgreen:

Takiego festynu dawno nie widziałem :mrgreen:

http://moto.allegro.pl/item250137091_re ... 100km.html
tyaaa ... Yak nie chcesz od Yakkula dostać w :mrgreen: to śmiey się nadal :shock:
Skowron

Post autor: Skowron »

Ale Shark, Yakkul tak sobie ceni swoją renię bo jest na technologii "księżycowego wtrysku" :D
Maly OT nam sie zrobil...
qcnka

Post autor: qcnka »

przyozdobiona jak na odpust parafialny w Czastarach!!!! :-/
i ta cena.... ech szkoda gadać :-|
Yakkul

Post autor: Yakkul »

Każdy zdanie i gust swój ma. Nie ganię ale, nie widzieliście , nie jechaliście, nie gdybajcie. Jestem w nielada tarapatach - znajdziecie w dziale pogawędki i na giełdzie sprzedam. Autko jak pisałem nie jest wykończone a pracę którą w nie włożyłem nie poszła na marne i to co najważniejsze silnik ni kropelki oleju nie wziął, po 2500km no zgrywusy pochwalcie się jak u was u mnie jest suchutki i nie dolewam :-P Zawiasy jak z fabryki ;-) A kosmetyka kosmetyką jestem ciekawy komu by się chciało pracować po 22 w nocy po codziennej pracy 10-12 godzin po godzinach pracy. Więc wyluzujcie.
Jak ktoś chce pomóc chętnie czekam na opinie w dziale pogawędki i będę wdzięczny za pomoc bo nie chcę sprzedać swojej reni a ją dokończyć na cacy.
qcnka pisze:przyozdobiona jak na odpust parafialny w Czastarach!!!! :-/
A tak mam pytanie a jak byś ceniła swoje autko ???? A przedewszystkim ile włożyłaś w nie pracy????

Pytam się ponieważ ja miałem zniszczone wszystko, tapicerka deska, liczniki, wykończony silnik, skrzynię biegów i blacharkę do remontu.

Najpierw pomyślcie co napiszecie później spójrzcie na dział nasze autka a później się naśmiewajcie a jak nie szanujecie czyjejś pracy no to SORRY
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Prawda jest taka że liczy się efekt końcowy, żaden kupujący nie zapłaci Ci za to że przez rok siedziałeś i remontowałeś auto.
shark

Post autor: shark »

dokładnie, to że zrobiłeś to pod siebie , to nie znaczy , że ktoś zapłaci teraz kupę kasy za to, jak pisałem ja za swoje wziąłem 4tyś. ale włożyłem grubo ponad 15tyś. zł i WSZYSTKO robiłem sam więc nie mogę doliczyć kosztów robocizny. Rozumiemy że masz tarapaty i że silnik w dobrym stanie , ale za to nikt Ci nie dopłaci 1,5 tyś, wartości rynkowej, Powiem Ci szczerze mi to się nie podoba, trzeba by kupe kasy jeszcze włożyć , żeby to wyglądało jak mi się podoba, i cieszyłbym się na Twoim miejscu jakbyś wziął za to 2,5-3tyś. Będziesz długo szukał amatora na to, ja miałem kupców kilku, ale tylko ze względu na wygląd GTT/GTE i ładne felgi, będzie Ci ciężko, nie upieram się, ale takie jest moje zdanie...
qcnka

Post autor: qcnka »

Yakkul pisze:qcnka napisał/a:
przyozdobiona jak na odpust parafialny w Czastarach!!!! :-/

A tak mam pytanie a jak byś ceniła swoje autko ??? ? A przedewszystkim ile włożyłaś w nie pracy????

Pytam się ponieważ ja miałem zniszczone wszystko, tapicerka deska, liczniki, wykończony silnik, skrzynię biegów i blacharkę do remontu.

Najpierw pomyślcie co napiszecie później spójrzcie na dział nasze autka a później się naśmiewajcie a jak nie szanujecie czyjejś pracy no to SORRY
Po pierwsze:
Nie cenie swojego autka bo dla mnie na dzień dzisiejszy jest ono bezcenne :P no i przede wszytskim jak narazie nie włozyliśmy wnie jeszcze ani grosza :P Jeszcze bo zmiany się szukuja i to spore ale to co zrobimy bedzie to tylko i wyłacznie dla nas i nawet jak nadejdzie czas ze bedziemy nasze GTE sprzedawać (np. na rzecz czegoś lepszego) to nigdy nie bede próbowała odzyskac tych "milionów" które w nie wsadzimy bo to mi sie po prostu nie uda!!!

Po drugie:
To że Ty miałeś "zniszczone wszytsko" naprawdę nic nie obchodzi potencjalnego kupca bo on płaci za to co widzi. A niestety widzi wiochę. Musisz wycenić w tym aucie to co faktycznie jest w nim dobre czyli jak twierdzisz blacharke i silnik. I jęsli faktycznie jest tak jak mówisz to ktoś Ci to kupi ale nie za taka cene za jaką je wystawiłeś. A to co podoba się Tobie jest pojeciem niestety względnym!

I po trzecie :-):
Ja bardzo dokładnie zqwsze staram się przemysleć to co napisze także nie mam sobie nic do zarzucenia ;-) A jak widać na powyzszym przykładzie Twojego auta nie jestem jedyną której to auto powiewa wiochą :/
Także kolego zastanów się jeszcze raz (patrz --> shark) i nie przepraszaj bo nie ma za co ;-)
Yakkul

Post autor: Yakkul »

shark pisze:dokładnie, to że zrobiłeś to pod siebie , to nie znaczy , że ktoś zapłaci teraz kupę kasy za to, jak pisałem ja za swoje wziąłem 4tyś. ale włożyłem grubo ponad 15tyś. zł i WSZYSTKO robiłem sam więc nie mogę doliczyć kosztów robocizny. Rozumiemy że masz tarapaty i że silnik w dobrym stanie , ale za to nikt Ci nie dopłaci 1,5 tyś, wartości rynkowej, Powiem Ci szczerze mi to się nie podoba, trzeba by kupe kasy jeszcze włożyć , żeby to wyglądało jak mi się podoba, i cieszyłbym się na Twoim miejscu jakbyś wziął za to 2,5-3tyś. Będziesz długo szukał amatora na to, ja miałem kupców kilku, ale tylko ze względu na wygląd GTT/GTE i ładne felgi, będzie Ci ciężko, nie upieram się, ale takie jest moje zdanie...
napisałem wyższą cenę żeby mieć z czego opuścić ;-) auto jest przerobione do tego stopnia że doprowadzenie do seryjnego nie jest opłacalne, ja większość nieseryjnych części miałem za darmo lub za grosze i nielicznym się spodoba więc napewno by się targowali.

Jeśli chodzi o sprzedaż jest już nieaktualne, poradziłem sobie w tej sprawie :mrgreen:
Qucor

Post autor: Qucor »

Nie wiem jaki rozstaw śrub w kołach mają stare Piąteczki ale może to podejdzie:

http://motoallegro.pl/item249157430_sup ... 6_bcm.html
Rosic

Post autor: Rosic »

Nie zauważyłem, żeby ktoś to umieszczał:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3384427
Jovanotti1973

Post autor: Jovanotti1973 »

makhi

Post autor: makhi »

no wygląda interesując może ktoś z klubu ja łyknie.
McGregor

Post autor: McGregor »

Jovanotti1973 pisze:http://allegro.pl/item252362481_renault_5.html

ph2 z 1982 roku :?:
Ewidentny przekręt w papierach. Ktoś musiał ścianąć w nowej budzie pod papiery ze starej.
ponczek

Post autor: ponczek »

widziałem ją na mieście:) kolor foteli przyciąga wzrok:P
el_palindo

Post autor: el_palindo »

nom może Ponczku by ją tak oblukać ??
ODPOWIEDZ