tyaaa ... Yak nie chcesz od Yakkula dostać wMamooth pisze:no to z innej beczki![]()
Takiego festynu dawno nie widziałem![]()
http://moto.allegro.pl/item250137091_re ... 100km.html
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ciekawe ogłoszenia z sieci
Moderator: Moderatorzy
-
Jovanotti1973
-
Skowron
-
qcnka
-
Yakkul
Każdy zdanie i gust swój ma. Nie ganię ale, nie widzieliście , nie jechaliście, nie gdybajcie. Jestem w nielada tarapatach - znajdziecie w dziale pogawędki i na giełdzie sprzedam. Autko jak pisałem nie jest wykończone a pracę którą w nie włożyłem nie poszła na marne i to co najważniejsze silnik ni kropelki oleju nie wziął, po 2500km no zgrywusy pochwalcie się jak u was u mnie jest suchutki i nie dolewam
Zawiasy jak z fabryki
A kosmetyka kosmetyką jestem ciekawy komu by się chciało pracować po 22 w nocy po codziennej pracy 10-12 godzin po godzinach pracy. Więc wyluzujcie.
Jak ktoś chce pomóc chętnie czekam na opinie w dziale pogawędki i będę wdzięczny za pomoc bo nie chcę sprzedać swojej reni a ją dokończyć na cacy.
?? A przedewszystkim ile włożyłaś w nie pracy????
Pytam się ponieważ ja miałem zniszczone wszystko, tapicerka deska, liczniki, wykończony silnik, skrzynię biegów i blacharkę do remontu.
Najpierw pomyślcie co napiszecie później spójrzcie na dział nasze autka a później się naśmiewajcie a jak nie szanujecie czyjejś pracy no to SORRY
Jak ktoś chce pomóc chętnie czekam na opinie w dziale pogawędki i będę wdzięczny za pomoc bo nie chcę sprzedać swojej reni a ją dokończyć na cacy.
A tak mam pytanie a jak byś ceniła swoje autkoqcnka pisze:przyozdobiona jak na odpust parafialny w Czastarach!!!!![]()
i ta cena.... ech szkoda gadać
Pytam się ponieważ ja miałem zniszczone wszystko, tapicerka deska, liczniki, wykończony silnik, skrzynię biegów i blacharkę do remontu.
Najpierw pomyślcie co napiszecie później spójrzcie na dział nasze autka a później się naśmiewajcie a jak nie szanujecie czyjejś pracy no to SORRY
-
shark
dokładnie, to że zrobiłeś to pod siebie , to nie znaczy , że ktoś zapłaci teraz kupę kasy za to, jak pisałem ja za swoje wziąłem 4tyś. ale włożyłem grubo ponad 15tyś. zł i WSZYSTKO robiłem sam więc nie mogę doliczyć kosztów robocizny. Rozumiemy że masz tarapaty i że silnik w dobrym stanie , ale za to nikt Ci nie dopłaci 1,5 tyś, wartości rynkowej, Powiem Ci szczerze mi to się nie podoba, trzeba by kupe kasy jeszcze włożyć , żeby to wyglądało jak mi się podoba, i cieszyłbym się na Twoim miejscu jakbyś wziął za to 2,5-3tyś. Będziesz długo szukał amatora na to, ja miałem kupców kilku, ale tylko ze względu na wygląd GTT/GTE i ładne felgi, będzie Ci ciężko, nie upieram się, ale takie jest moje zdanie...
-
qcnka
Po pierwsze:Yakkul pisze:qcnka napisał/a:
przyozdobiona jak na odpust parafialny w Czastarach!!!!
i ta cena.... ech szkoda gadać
A tak mam pytanie a jak byś ceniła swoje autko? ? A przedewszystkim ile włożyłaś w nie pracy????
Nie cenie swojego autka bo dla mnie na dzień dzisiejszy jest ono bezcenne
Po drugie:
To że Ty miałeś "zniszczone wszytsko" naprawdę nic nie obchodzi potencjalnego kupca bo on płaci za to co widzi. A niestety widzi wiochę. Musisz wycenić w tym aucie to co faktycznie jest w nim dobre czyli jak twierdzisz blacharke i silnik. I jęsli faktycznie jest tak jak mówisz to ktoś Ci to kupi ale nie za taka cene za jaką je wystawiłeś. A to co podoba się Tobie jest pojeciem niestety względnym!
I po trzecie
Ja bardzo dokładnie zqwsze staram się przemysleć to co napisze także nie mam sobie nic do zarzucenia
Także kolego zastanów się jeszcze raz (patrz --> shark) i nie przepraszaj bo nie ma za co
-
Yakkul
napisałem wyższą cenę żeby mieć z czego opuścićshark pisze:dokładnie, to że zrobiłeś to pod siebie , to nie znaczy , że ktoś zapłaci teraz kupę kasy za to, jak pisałem ja za swoje wziąłem 4tyś. ale włożyłem grubo ponad 15tyś. zł i WSZYSTKO robiłem sam więc nie mogę doliczyć kosztów robocizny. Rozumiemy że masz tarapaty i że silnik w dobrym stanie , ale za to nikt Ci nie dopłaci 1,5 tyś, wartości rynkowej, Powiem Ci szczerze mi to się nie podoba, trzeba by kupe kasy jeszcze włożyć , żeby to wyglądało jak mi się podoba, i cieszyłbym się na Twoim miejscu jakbyś wziął za to 2,5-3tyś. Będziesz długo szukał amatora na to, ja miałem kupców kilku, ale tylko ze względu na wygląd GTT/GTE i ładne felgi, będzie Ci ciężko, nie upieram się, ale takie jest moje zdanie...
Jeśli chodzi o sprzedaż jest już nieaktualne, poradziłem sobie w tej sprawie
-
Qucor
Nie wiem jaki rozstaw śrub w kołach mają stare Piąteczki ale może to podejdzie:
http://motoallegro.pl/item249157430_sup ... 6_bcm.html
http://motoallegro.pl/item249157430_sup ... 6_bcm.html
-
Rosic
Nie zauważyłem, żeby ktoś to umieszczał:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3384427
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3384427