No a ja dzisiaj, a znaczy sie wczoraj zrobilem sobie wycieczke 200km w celu ogladania Reni. Z rozmowy tel. wynikalo, ze stan calkiem ok. Blotniki przednie byly wymieniane 2 lata temu podobno, tyl do lekkich poprawek... Skonczylo sie na tym, ze jak podjechalem pod blok i zobaczylem Renie najpierw ze strony kierowcy bylem wrecz zachwycony, jednak po podjechaniu pod strone pasazera rece mi opadly

Przedni blotnik, drzwi przednie, drzwi tylnie rdza wylazila. A tyl do "poprawek" jak to ujal sprzedawca, szpachla, szpachla, szpachla, do tego chyba pedzlem malowana

I drzwi do tego bite byly i tez nieudolnie naprawiane... Nawet nie wysiadalem z samochodu tylko zadzwonilem do goscia i go opitolilem lekko mowiac
Tyle dobrego z tego, ze dzwonilem do goscia od tej GTS'ki co tydzien temu ogladalem i raczej na tygodniu, gora przyszly weekend bedzie moja

Pod warunkiem, ze faktycznie stan techniczny bedzie w miare ok po badaniu przez mechaniora. Byloby wszystko wiadomo jutro, ale aktualnie sa wymieniane zderzaki i zaczepy (ktore byly zjedzone ). Jakby bylo calkiem ok to fajny prezencik na urodzinki by mi sie sprawil w zasadzie