Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

vino1986

Post autor: vino1986 »

albo zabiora mu samochod na jakis parking policyjny lub popsuja wkladke zeby kasete West Bama zabrac :mrgreen:
Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

Spoko Lodoo, wakacje się skończyły, będzie mniej trolli :mrgreen:

Jeżeli chodzi o wykonanie ekipa była ok, ale np ściany i sufity na których jest kurzu jak jasna cholera to tak posprzątali, że wszystko samemu trzeba jeszcze raz robić... A no i kurz cały czas sobie opada na podłogę - wczoraj doprowadziłem parkiet w salonie do stanu używalności, dzisiaj wieczorem wyglądał tak samo... :-/
unikorn

Post autor: unikorn »

Nie piję w pracy... przynajmniej nie przypominam sobie żebym pił :P :P :P

Elvis proponuje Ci na rozwieszać folii malarskiej ;)
lodoo
Post autor: lodoo »

Wiesz, to, że nie przypominasz sobie, żebyś pił to może być właśnie skutek picia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
unikorn

JESTEM NIEWINNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
unikorn

qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa!

Nie będzie białego rekina chyba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
RyTeK

Post autor: RyTeK »

No wiecie co ? Ile w Was agresji jest :D :D A co do remontu to ciesz sie ze Ci dobrze go zrobili a tylko nie posprzatali :D
Ja mialem w zeszle wakacje remont, ktory mial trwac 2 tyg a skonczylo sie na 2,5 miesiaca, ekipa nie sprzatala, pelno niedorobek, Zacieki z farby na oknach jeden inteligent metalowa szpachelka zdzieral i teraz mam piekne wzorki na szybach i w ogole zal :D A ekipa po znajomosci miala byc tani i dobra :D Haha :D
lodoo
Post autor: lodoo »

tyyyyy znowu coś piłeś?? białe rekiny widzisz?? to chyba absinth... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Elvis_Presley

Po absyncie to raczej zielone by były... :mrgreen:

Folia była bardzo długo(prawie miesiąc), ale ile można qwa żyć przechodząc pod foliami... Mi też się ten remont strasznie ociągał, miał być od początku lipca przez dwa tygodnie około a zaczął się pod koniec lipca i skończył się w ten wtorek... ;)
jjmag

Post autor: jjmag »

to co oni wam bulwa chatę od nowa stawiali :mrgreen:
Elvis_Presley

Przesunięcie kilku ścian(wynieśliśmy z ojcem kilka ton gruzu... przypakowałem :-D ), powiększenie przedpokoju, wylewka na całym przedpokoju(a spory jest) i kafelkowanie od nowa, łazienka powiększona i zrobiona praktycznie od podstaw, do tego dochodzą wszystkie poprawki, ciągnięcie kabli itp... Więc sporo tego było ;-) Uff dobrze, że już koniec. Jak będzie gotowe to zapodam fotki przed i po bo na razie to rozpierdziel jest jeszcze :mrgreen:
jjmag

Post autor: jjmag »

to o kant dupy z taką ekipą, jak po powodzi robiłem trochę we wrocku to ten co burzył to i sprzątał, tego brakowało że zapłać za to co do nich należy i zap.... jeszcze za nich, bez obrazy ale rogi przy pakowaniu ci nie wyrosły :lol: bo widze że sezon na jelenie się zaczął :mrgreen:
Elvis_Presley

Wynoszenia gruzu nie mieli w kontrakcie ;-) W ogóle ciężko w tych czasach o porządną ekipę do robienia czegokolwiek... :-/
unikorn

Elvis_Presley pisze:W ogóle ciężko w tych czasach o porządną ekipę do robienia czegokolwiek... :-/
nie, nie kolego... portfele za cienkie mamy...
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

pi erdolić wszystko...
ODPOWIEDZ