Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

gdzie szukać przyczyny

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

RYCHO35

Post autor: RYCHO35 »

musisz popytać tych co mają super5 bo ja akurat mam "babcie" a tam sprawa jest bardzo prosta. Jak jest u Ciebie to niestety nie wiem ale chyba demontaż deski rozdzielczej? A może się myle? :mysli: Poszukaj na forum bo napewno gdzieś już to było.
Krzysiek92

Post autor: Krzysiek92 »

a jest mozliwosc zalozenia termostatu zeby otwieral wczesniej bo ten co mam otwiera przy 89 st. druga sprawa to ten zapach to przez to ze komora silnika zalala sie plynem jak waz strzelil i moze dla tego. W sobote sie za to wezme bo musze wreszcie Renie z podworka ruszyc:)
RYCHO35

Krzysiek92 pisze:a jest mozliwosc zalozenia termostatu zeby otwieral wczesniej bo ten co mam otwiera przy 89 st
nie wiem czy jest termostat o niższej temperaturze otwarcia
Awatar użytkownika
TQT

Post autor: TQT »

Robcio_GTT

Post autor: Robcio_GTT »

RYCHO35 pisze:nie wiem czy jest termostat o niższej temperaturze otwarcia
Jest :) , przynajmniej w GTT :lol:
Ale to chyba nie robi różnicy :]
Proszę 78 st.C : http://www.re5pect.pl/index.php?product ... prod_id=28

[ Dodano: 24 Marzec 2011, 20:10 ]
O napisaliśmy razem to samo :)
Tylko teraz patrzę, kolega ma 1.7 i nie wiem czy termostat jest taki sam :mysli:
wsmpw

Post autor: wsmpw »

zupełnie inny
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Do 1.7 też jest termostat z niższą temperaturą.
egonn87

Post autor: egonn87 »

kurdę nie wiedziałem, że jest termostat o niższej temperaturze otwarcia... Czyli co - jest niższa temperatura niż przy takim zwykłym? bo wcześniej puszcza.... Mówiliście o korku od zbironiczka wyrównawczego? O co dokł. chodzi z tym korkiem?
RYCHO35

egonn87 pisze:O co dokł. chodzi z tym korkiem?
poczytaj dokładnie temat-wszystko jest wyjaśnione
Krzysiek92

Post autor: Krzysiek92 »

pytalem o ten termostat o nizszej temperaturze otwarcia w sklepie i sprzedajacy powiedzial ze taki model wystepuje ale nie do R5 i nie do R19. Problem sie chyba rozwiazał wczoraj spuscilem ta wode z octem i troche syfu z chlodnicy splynelo zalalem plynem i po odpaleniu popracowal do otwarcia termostatu i nic nie wywalilo:) wiec moze bedzie dobrze
ODPOWIEDZ