Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

kto uratuje staruszkę ?

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

Po małym śledztwie stwierdzam, że autem nadal się ktoś opiekuje, ponieważ:
-na zdjęciach mario-s miała jeszcze zagłówki i te pokrowce na fotelach a na moich zdjęciach już nie ma, to znaczy że ktoś musiał ingerować w środek, a zamki i szyby są nienaruszone...
-auto stoi na parkingu dla pracowników PKP i gdyby nie należało do kogoś kogo znają pracownicy raczej dawno by stamtąd poleciało

Uruchomiłem małe znajomości w Urzędzie Miejskim i być może w przyszłym tygodniu będę miał jakieś namiary na właściciela ;-)

Jak coś niamieszałem to sorry, pisząc tego posta jestem jeszcze pijany w 3 doopy :-D
vino1986

Post autor: vino1986 »

generalnie zlapalem dzis namiary na dwie babcie 1.4... jedna ma pompe wody do wymiany a druga altennator... koles chce podobno 400zl za sztuke... moze jest jaks zainteresowana osoba :?:
jjmag

Post autor: jjmag »

pewnie przylecę na miedziankę to obejrzymy te babcie dobrze że napisałeś to teraz to może polecę nie mazdą a lawetką
vino1986

Post autor: vino1986 »

moge dac koma na priva jak chcesz sie dowiedziec co i jak...
ODPOWIEDZ