Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Klubowe spotkanie świąteczne na Śląsku

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

Świąteczny spot - ustalamy datę.

Czas głosowania minął 14 grudnia 2007, 16:44

27 grudnia
5
31%
28 grudnia
8
50%
29 grudnia
3
19%

Liczba głosów: 16

el_palindo

Post autor: el_palindo »

No i jak ktos reflektuje, to mam jeszcze wolne miejsca
ja zajmuje tylną kanapę :-D
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

ponczek pisze:to ja zajmuje bagażnik:P mam nadzieje że podtlenku gazu nie ma:D
Nie.... kuchenka nie jezdze - w bagazniku sa graty, ktore..... wozi sie w bagazniku :-D
ponczek

Post autor: ponczek »

Ronin317 pisze:
ponczek pisze:to ja zajmuje bagażnik:P mam nadzieje że podtlenku gazu nie ma:D
Nie.... kuchenka nie jezdze - w bagazniku sa graty, ktore..... wozi sie w bagazniku :-D
no to pod maską:D pieczonego pączka jeszcze nie jadłem:P
KuchaR

Post autor: KuchaR »

Jak co to tez Bym się pisał.Ustalcie jakiś termin. :->
supermonster

Post autor: supermonster »

Co do terminu... my wyruszamy z Anglii w sobotę 22 grudnia o 6:00 rano więc w Polsce będziemy w niedzielę 23 -go. Wiadomo że prosto z drogi na spota nie pojedziemy... Moze jakiś termin między świętami a Nowym rokiem?

Oczywiście jestem pomysłodawcą tego spota ale nie znaczy że jego główną atrakcją. Jeśli zdecydujecie się spotkać w ten weekend co my jesteśmy w podróży to trudno...

Tak pomyślałem że przed Świętami to taka latanina więc moze po światech dla większości będzie lepeiej?
qcnka

Post autor: qcnka »

supermonster pisze:Oczywiście jestem pomysłodawcą tego spota ale nie znaczy że jego główną atrakcją.
Montii Ty mój Tamagoczi :P Dla mnie to Ty bedziesz maskotką spotu :P i z kuli Ciebie to bym nawet do Mongolii pojechała :mrgreen: :-P :mrgreen:

A tak BTW. To oczywiście bedziemy - termin i dzień jest mi obojetny :)
Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

no to ewentualnie 29-sobota? choc niektorzy moga juz wyjezdzac na sylwestra...
a z kolei na tygodniu to pewnie sporo os. pracuje.
co myslicie o 29?
makhi

Post autor: makhi »

no to może spot na nowy rok? Wy potwory do kiedy jesteście w kraju?
sebasport

Post autor: sebasport »

Mi osobiscie pasuje 29 a nawet 26 czyli drugi dzien swiat.

Jak ktos chce to moge zabrac ;-) Miejsca u mnie duzo.(Jak sie nie boi ze mną jezdzic) :lol:
supermonster

Post autor: supermonster »

makhi pisze:no to może spot na nowy rok? Wy potwory do kiedy jesteście w kraju?
wyjeżdżamy 30 - go po południu tylko problem w tym że jeszcze nie wiem czy ostatnich dni nie spedzimy we wrocławiu...

kurde...

chyba że zrobicie spota w ta niedzielę 23 a my tylko na chwilę wpadniemy?
qcnka

Post autor: qcnka »

supermonster pisze:chyba że zrobicie spota w ta niedzielę 23 a my tylko na chwilę wpadniemy?
niee :( już tak zadko bywacie w Polsce, ze jakoś mysle znajdziemy dogodny dla wszystkich termin zebyście byli obecni!!!
Balos

Post autor: Balos »

No troche lipa z terminami :!: Ja mogę: 21, 26, 27, 28 i 30 grudnia. W inne dni na 100% nie mogę :-?
sebasport

Post autor: sebasport »

Trzeba cos ustalic!!! Prosze organizatora o dokładne sprecyzowanie terminu i miejsca bo musze poustawiac sobie grafik!!! Ja proponuje 26
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Drugi dzien swiat? troche chybione - dzien pozniej OK czyli 27
Qucor

Post autor: Qucor »

Jak co to ja też jestem za tym żeby w dni świąteczne nie...

Lepiej pomiędzy większość ludzi i tak ma wolne więc powinno się sporo osób zjawić :-D

Im szybciej padnie konkretna data tym łatwiej się będzie dogadać...

Ja również mam chęć przyjechać ale to zależy od auta :-/ i daty ofkoz...
ODPOWIEDZ