konradmk , lepiej weż sobie ogarnij ten pier, w bagażniku, i nie iinteresuj ,sie , jak nie możesz pomóc,, silnik mam wporządku ale jeszcze mnie nie poj żeby z r5 robić niwiadomo co, a moje 1,4 jest w bardzo dobrym stanie i nie potzrebuje romontu, tarcze tydzien temu new, wachacze też , blacha pod lakier , i zostało mi jeszcze parePLN,
a z resztąpogdamy jak z twojego trupa szpachla obleci, i rudy ja zarzre wczesniej czy pózniej, hehahha
loodu jak taki z ciebie cwaniak załatw zderzak do gte za 70zl
a wogule po co istnieje to forum , jak tam i tak h....sie można dowiedziać , sami "znawcy tematu", a jak co do czeko to niec nie wiedza , nie dorzadzą , tylko ryja , hehehe
a wykrzykników, bede pisał ile mi sie podoba i h...ci do tego /proste!!!!!
a z reszta i tak zrobie po swojemu , BRRRRRRRRRRR
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
jak zrobić gładki tył!!!!!!
Moderator: Moderatorzy
Kultura jeszcze nikogo nie zabiła, może nie trzeba się jej tak bać?
Znajomość ortografii też nie, ale żeby nie było, że jestem złośliwa, to Ci coś powiem.
Wszyscy Ci radzą, żebyś tego nie robił, widzisz jak wygląda popękana szpachla. Jeśli to wciąż dla Ciebie nęcące, to no problem, każdy ma, jak lubi. Dla mojej przyjemności możesz to sobie zabić deskami. Ale nie obrażaj się i innych przy okazji, nie tędy droga.
no offence.
Znajomość ortografii też nie, ale żeby nie było, że jestem złośliwa, to Ci coś powiem.
Wszyscy Ci radzą, żebyś tego nie robił, widzisz jak wygląda popękana szpachla. Jeśli to wciąż dla Ciebie nęcące, to no problem, każdy ma, jak lubi. Dla mojej przyjemności możesz to sobie zabić deskami. Ale nie obrażaj się i innych przy okazji, nie tędy droga.
no offence.
To po co pytasz jak wiesz lepiej...
Lodoo Ci doradził "szpachla z włóknem" - Ty wiesz lepiej że starczy do plastików
Gó... prawda popęka sam wiem bo miałem i trzeba było poprawiać... no ale ty wiesz lepiej
Poza tym to "za dużo roboty" - twoje słowa
to po co pytasz jak nie chce Ci się z ty robić
Baw się dalej z kulturą
Lodoo Ci doradził "szpachla z włóknem" - Ty wiesz lepiej że starczy do plastików

Gó... prawda popęka sam wiem bo miałem i trzeba było poprawiać... no ale ty wiesz lepiej

Poza tym to "za dużo roboty" - twoje słowa

Baw się dalej z kulturą

emiono tobie juz podziekujemy mozesz sobie juz isc po szpachle do plastikow...
trzeba bylo napisac ze zdrak do GTE... a nie sie rzucac teraz...
swoja droga lepiej zakryc uszkodzenie tablica niz naprawic zderzak - i ty mowisz ze masz auto pod lakier... litosci...
skoro juz wszystko wiesz i nie potrzebujesz pomocy to zamykam temat - dla twojego dobra... cos czuje ze jeszcze 1 taka wypowiedz i skonczyloby sie banem...
nastepnym razem przemysl o co ptasz i czego oczekujesz...
trzeba bylo napisac ze zdrak do GTE... a nie sie rzucac teraz...
swoja droga lepiej zakryc uszkodzenie tablica niz naprawic zderzak - i ty mowisz ze masz auto pod lakier... litosci...
skoro juz wszystko wiesz i nie potrzebujesz pomocy to zamykam temat - dla twojego dobra... cos czuje ze jeszcze 1 taka wypowiedz i skonczyloby sie banem...
nastepnym razem przemysl o co ptasz i czego oczekujesz...
ja tylko dodam jedno zrobilem gladka klape hmmmm 4 lata temu do dzis nawet sladu na blaszcze nie ma zero sladow rdzy korozji czy chociazby siadnietej szpachli
jak jest zrobione raz a porzadnie to bedzie ok
listwe najlepiej zsotawic w spokoju
ps. KULTURA OBOWIAZUJE NA FORUM
!
ps2. konradMK jzu dawno uprzatnal ten "burdel"
ps3. kto szuka i poluje ten znadjude krystian wyrwal kpl zderzakow przod tyl w dobrej kasie
jak jest zrobione raz a porzadnie to bedzie ok
listwe najlepiej zsotawic w spokoju
ps. KULTURA OBOWIAZUJE NA FORUM

ps2. konradMK jzu dawno uprzatnal ten "burdel"
ps3. kto szuka i poluje ten znadjude krystian wyrwal kpl zderzakow przod tyl w dobrej kasie