Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Polityczna debata

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Wybory:

PiS
1
2%
PO
28
61%
LiD
9
20%
PSL
1
2%
LPR
0
Brak głosów
Samoobrona
0
Brak głosów
UPR
2
4%
Nie pójdę na wybory
5
11%

Liczba głosów: 46

żuwik

Post autor: żuwik »

Wg mnie jesteśmy trochę za młodzi żeby już mieć dość. Jak ktoś się nie stawi do urny to po prostu akceptuje to co jest teraz i nie podejmie ryzyka innego wyboru, nie pragnie żadnych zmian. Może nie jest zadowolony z obecnej sytuacji w kraju ale również nie jest nią rozczarowany.
Qucor

Post autor: Qucor »

I właśnie dzięki takiemu podejściu do tematu mamy dziś takie ZOO na wiejskiej...

Bo dużej części młodych ludzi nie chciało się iść do urn i nie zabrali babci dowodu :-P

Sam nie byłem i żałuje... teraz pójdę i mam nadzieję że przyczynie się do zmiany tego

hmmm burdelu :evil:
clio-energy

Post autor: clio-energy »

głos oddałem patrzac na wyniki ankiety jestem troche podłamany
Qucor

Why ??

PIS-maki nic nie mają oby tak w realu było :evil:
Arti

Post autor: Arti »

Qucor pisze:Why ??

PIS-maki nic nie mają oby tak w realu było :evil:
też się nad tym zastanawiam, potem się okazuje trochę inaczej
czyżby tym razem miało być lepiej......?
Qucor

Mam nadzieję :mrgreen:
Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

nic nie zrobią>>> przez rok będą obsadzać stanowiska
po roku zaczną wytykać jak to pis narobił bałaganu
przez następny rok będą się wzbogacać

i kółko się zamknie :-P
Qucor

Może i tak ale warto spróbować...

Takie burdelu to dawno w kraju nie było czego skutkiem jest niejednokrotny śmiech na całym świecie ;-(

Trzeba to zmienić i już 8-)

Pozdrawiam 8-)
żuwik

Renata - gorzej być już nie może ;)
lodoo
Post autor: lodoo »

powiedzmy jedno jasno.... wszyscy sa siebie warci...
ale mam nadizeje ze PO wygra i ze bedzie choc troche lepiej niz jest... to jasne ze cudow nie zdzialaja, ale moze choc troche zajma sie tym czym powinni a nie teczkami i podgrzewanym chodnikiem...
gajosik

Post autor: gajosik »

też mam nadzieję że PO wygra, bo to co teraz się dzieje to już niebezpieczna sprawa - starania PIS-u zakrawają na stworzenie państwa policyjnego...
clio-energy

Post autor: clio-energy »

ja tylko dodam ze, ciesze sie ze nie jestem tutaj sam......
żuwik

Nie dyskutujmy, głosujmy ;) Każdy ma swoje zdanie i opinie, sam chętnie bym podyskutował o takim jednym panu na którego głosy tu padły, ale może nie na niego? partia to nie jedne człowiek. Miło że klub jednoznacznie wskazuje, że ostatnie dwa lata nie powinny się powtórzyć. I tego się trzymajmy ;) I tak każdy zagłosuje jak zechce ;)
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

dokładnie każdy powinien zagłosować żeby później niepluł sobie w brodę że nieposzedł a jak by zagłosował to by było inaczej więc do głosowania ;-), a dziś koejna debata :-|
Mamooth

Post autor: Mamooth »

Kto nie pojdzie głosować niech pozniej nie p.i.e.r.d.o.l.i. ze jest żle! Najwieksze glupstwo jakie moze popełnic młody człowiek to nie pójść na wybory!!!
Nawet jesli nie masz konkretnego faworyta to i tak zagłosuj, zagłosuj przciwko PiS'dzie :mrgreen:
ODPOWIEDZ