Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
więc chodzi ci tylko o uszczelkę plastik i kawałek blaszki, która ma za zadanie nie wpuszczać błota i spalin do samochodu ona tylko trzyma nagrzewnicę
krućce na które zakładasz węże to jest już nagrzewnica
nie baw się w żadne klejenie, to bez sensu, później Ci się rozwali w czasie jazdy i się wyleje do środka płyn, a jak będzie lekko ciekła to Ci szyby będą parować (wiem coś o tym bo sam tak miałem) Nie odwalaj fuszerki, odpuść sobie uszczelniacze i kup nową nagrzewnicę. Takie moje zdanie
lepiej raz zainwestować, i miec spokój do końca żywota samochodu, niż pierdzielić się z czymś co tydzień.... takie moje zdane nie warto oszczędzać na częściach, bo chytry dwa razy traci, jak mówi przysłowie ludowe...
Dobrze, dobrze...jeno gdzie ją kupić ? Bydgoszcz to pustynia, jeśli chodzi o części do piąteczki
Pozdro i dzięki za rady
No, przejrzałem forum i już wiem:)
Tak się składa że swego czasu mieszkałem w Bydgoszczy i często tam bywam, jestem zaskoczony że nie mogłeś znaleźć. W tych sklepach powinni ci pomóc jeśnli nie od ręki to napewno na zamówienie max 2 dni.
Lodoo pisze:90 zl kosztuje nowa nagrzewnica z tego co pamietam...
kupisz uzywke i zaraz znow sie rozleci... albo przy montazu
nie rob druciarni
250.
Montaż 150
Tak na marginesie , wczoraj zgubiłem koło w dziurze:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nagrzewnica to pryszcz....
sprzedać....nigdy !!! Pójdzie do garażu. a nie sprzedam !