Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Nagrzewnica !!!!

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

rocker

Post autor: rocker »

Ten plastik, odszedł całkiem luźno od reszty nagrzewnicy, po wykręceniu 2 wkrętów. :?: :?: :?:
Yakkul

Post autor: Yakkul »

jeśli to ma być doraźne rozwiązanie pomoże klej chemoutwardzalny np poxipol ale jeśli chcesz mieć problem z głowy radzę wymienić na nową
kilimr5

Post autor: kilimr5 »

więc chodzi ci tylko o uszczelkę plastik i kawałek blaszki, która ma za zadanie nie wpuszczać błota i spalin do samochodu ona tylko trzyma nagrzewnicę
krućce na które zakładasz węże to jest już nagrzewnica
rocker

Ha. Czyli rozwaliłem nagrzewnicę....to jak teraz połączyć plastik z metalową częścią ?
Yakkul

rocker pisze:Ha. Czyli rozwaliłem nagrzewnicę....to jak teraz połączyć plastik z metalową częścią ?
Napisałem 2 posty powyżej
karo3003

Post autor: karo3003 »

nie baw się w żadne klejenie, to bez sensu, później Ci się rozwali w czasie jazdy i się wyleje do środka płyn, a jak będzie lekko ciekła to Ci szyby będą parować (wiem coś o tym bo sam tak miałem) Nie odwalaj fuszerki, odpuść sobie uszczelniacze i kup nową nagrzewnicę. Takie moje zdanie :)
Karol

Post autor: Karol »

lepiej raz zainwestować, i miec spokój do końca żywota samochodu, niż pierdzielić się z czymś co tydzień.... takie moje zdane ;) nie warto oszczędzać na częściach, bo chytry dwa razy traci, jak mówi przysłowie ludowe... :-P
karo3003

Post autor: karo3003 »

ot i mądrze powiada to przysłowie ;)
rocker

Dobrze, dobrze...jeno gdzie ją kupić ? Bydgoszcz to pustynia, jeśli chodzi o części do piąteczki :(
Pozdro i dzięki za rady :)
No, przejrzałem forum i już wiem:)
Yakkul

Tak się składa że swego czasu mieszkałem w Bydgoszczy i często tam bywam, jestem zaskoczony że nie mogłeś znaleźć. W tych sklepach powinni ci pomóc jeśnli nie od ręki to napewno na zamówienie max 2 dni.

1.)
85-113 Bydgoszcz, ul. Kujawska 34
tel. +48 52/371 71 75
tel./fax +48 52/371 71 21

2.)
ul. Hetmańska 29
85-039 Bydgoszcz
tel. 52/ 584 00 46
tel. 52/ 366 09 60

3.)
ASO Renault
"UNI-CAR DWA" Sp. z o.o.
ul. Modrzewiowa 7,
85-631 Bydgoszcz

4.)
P.W. UNI-CAR SA
Miasto: Bydgoszcz
Ulica: PIĘKNA 4
Telefon: (052)3730101

5.)
tel. 0 52 370 86 00
85-863 Bydgoszcz, Łomżyńska 53a
pow.Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie

6.)
Moto-Car Sp. z o.o.
Miasto: Bydgoszcz
Ulica: Lisi Ogon 150
Telefon: (0-52)3798775

7.)
P.H.U. AUTO-PARTNER
ul. Bielicka 78
85-135 Bydgoszcz
rocker

Eee. chodziło o używańce :)
Ale dzięki za namiary.
Karol

nie kupuj używanej nagrzewnicy... :D w to lepiej zainwestować... (chyba :-P )
lodoo
Post autor: lodoo »

90 zl kosztuje nowa nagrzewnica z tego co pamietam...

kupisz uzywke i zaraz znow sie rozleci... albo przy montazu :-P

nie rob druciarni
Karol

chyba że lubisz, jak Ci coś się ciągle pierniczy w aucie :) w takim wypadku polecam używaną nagrzewnicę :)
rocker

Lodoo pisze:90 zl kosztuje nowa nagrzewnica z tego co pamietam...

kupisz uzywke i zaraz znow sie rozleci... albo przy montazu :-P

nie rob druciarni
250. :(
Montaż 150 :(
Tak na marginesie , wczoraj zgubiłem koło w dziurze:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nagrzewnica to pryszcz....
sprzedać....nigdy !!!!! Pójdzie do garażu. a nie sprzedam !!!
ODPOWIEDZ