Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
ZLOT ŚLUBNY Beatryczki i Rosica
Moderator: Moderatorzy
masz racje ale swoje podupione miasto znam a katowic nie .Maolat pisze:wczoraj bylem w warszwie .... tak podupionego miiasta jeszcze nie widzialem .... kazdy jezdzi jak chce .... nigdy wiecej .....Gofer22 pisze:Dobra to ja dodam ze tez postaram sie pojawic moja babcia??
Jak tylko trafie bo te katowice to sa dla mnie tak po... chyba tylko wrocław jest gorszy.
Ale moze jakos trafie bez problemów i jeszcze znajde parking na lawete z laguną
Przepraszam za "podupione" nie chclem nikogo urazic, mialem na mysli chaotyczne ...Gofer22 pisze:masz racje ale swoje podupione miasto znam a katowic nie .Maolat pisze:wczoraj bylem w warszwie .... tak podupionego miiasta jeszcze nie widzialem .... kazdy jezdzi jak chce .... nigdy wiecej .....Gofer22 pisze:Dobra to ja dodam ze tez postaram sie pojawic moja babcia??
Jak tylko trafie bo te katowice to sa dla mnie tak po... chyba tylko wrocław jest gorszy.
Ale moze jakos trafie bez problemów i jeszcze znajde parking na lawete z laguną
ale wiel dlaczego niektore auta z wawy tak jezdza po katowicach .... a autka mi cza pod kosciolek a nie pod spodek