Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Enduro
Moderator: Moderatorzy
w USA taki quad to jest zwyczajna maszyna - oni śmieją się z Kingwaya itp.renata pisze:ile trza dać za takiego quada? no może nie aż takiego bajera, ale coś przyzwoitego.
warto sprowadzić ze stanów?
czy się opłaca - myślę, że tak
ta Honda to rocznik 2006 - kosztowała "na gotowo" ok 16 000 zł czyli jakieś 20 000 zł mniej niż w salonie - akurat ten model był wersją "demo" z salonu więc ma wszystkie gadżety w Polsce rejestrowany jest jako "pojazd samochodowy inny" więc prawko kat. B wystarczy

jak chcesz to pisz na PW - dogadamy się

Pewnie ze warto.Najbardziej oplaca sie nowe sprzety.renata pisze:ile trza dać za takiego quada? no może nie aż takiego bajera, ale coś przyzwoitego.
warto sprowadzić ze stanów?
dzięki za info
pozdrawiam Piotr
Przykladowo moj motorek w polsce kosztuje 43000zl a ze stanow po
oplaceniu wszystkiego wyszlo mnie 24500zl. Taka jest roznica.
Transport kosztuje cie od 1500 do 2200 $.
Ostatnio sciagnal kumpel harleya V-Rod lekko uzywanego mial 700 mil.
Wpolsce kosztuje grubo ponad 80000zl a jego wyszlo 29000zl.
mój ojciec ma takiego - fajna maszynasebasport pisze:Ostatnio sciagnal kumpel harleya V-Rod lekko uzywanego mial 700 mil.
Wpolsce kosztuje grubo ponad 80000zl a jego wyszlo 29000zl.

oczywiście z USA
bardzo opłaca się ściągnąć Hummera - salonowy H3 w USA to koszt ok 26 000 USD
w Polsce po roku sprzedasz go za ok 150 000 PLN
![:]](./images/smilies/yeah.png)