Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Śmieszne ogłoszenia z sieci

Czyli forum na wesoło - wszystko co nas śmieszy :D

Moderator: Moderatorzy

Sweeper

Post autor: Sweeper »

co prawda nie Renault, ale obecnie bije rekordy jeżeli chodzi o wiochę
koleś został wyśmiany przez klub, sąsiadów i redakcję w której była publikacja jego fury
najgorsze jest to, że taki czysty egzemplarz kosztuje mniej niż ta wiocha
ogłoszenie:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3108500
opinia kolegów z forum:
http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=112268
artykuł w Gazeta.pl:
http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4329730.html

enjoy
cichy

Post autor: cichy »

...o rzesz k.rwa... :shock:

"Sam zaprojektowałem cały design. Trzy miesiące polowałem na części. Większość kupiłem na Allegro" :lol:

tego wieśniaka za jaja powinni powiesić
supermonster

Post autor: supermonster »

nie chę nic mówić ale qcynce się podobała ta subarka...

qcynka - czy Ty jesteś jedną z tych "wypasionych"?? :mrgreen:
qcnka

Post autor: qcnka »

owszem podobała mi sie :-) tylko tak po pierwsze wydawała się znosniejsza na tych wcześniejszych zdjęciach więc jako że nie dostrzegłam tych wypasionych czesci to było ok. W tej chwili... coż ... Środek jest masakryczny ale uważam, że wszytskie obklejenia siateksy, "chromy" i inne hu..je muje dzikie węże mozna pościagać doprowadzic autko do normalnego stanu wizualngo i bedzie wypasiona :-D
ale przyznam sie szczerze, że na pierwszych zdjeciach naprawde wydawała mi sie ok. chyba się nieuwaznie przyjżałam :-/
żuwik

Post autor: żuwik »

:lol: :lol: :lol:
Niektóre elementy tuningu smakowite :mrgreen:

Sportowy zbiorniczek odmy
Czerwone paski klinowe

A już perełką jest:
Bezpiecznik do car-audio

Wypassss 8)
Yakkul

Post autor: Yakkul »

Auto autem nie pogardziłbym choć wygląd ma wiele do życzenia ale mnie rozbawiło do łez :

"W każdych drzwiach głośniki JBL GTI ze zwrotnicą każdy. - 4 szt 2000W
6 tweterów
3 wzmacniacze : infinity - 3000W
2 kondensatory Dietz 5F - łącznie 10 Faradów
3 głośniki basowe JBL GTI każdy po 4000W - razem 12000W"

znaczy się koleś ma elektrownię w samochodzie która zasila jego CAR AUDIO ?? to parodia prawie przy takiej mocy nagłośnienia występują gwiazdy na konceryach europejskich, gościa chyba by wymiotło z auta razem z szybami jeśli miałby taki sprzęt chyba że podaje ją w PMPO -> szczytowej mocy chwilowej którą sprzęt może osiągnąć przez ułamek sekundy, niestety nie każdy ma wyobraźnię proszę podgłośnić sobie w pokoju telewizor który ma śerdnio max 50w i pęka głowa a gdzie tu 12 tysięcy W chłop chyba oszalał, jestem ciekaw jakie kabelki poprowadził do głośników, no cóż... nie będę się za bardzo wgłębiał
cichy

Post autor: cichy »

qcnka pisze: mozna pościagać doprowadzic autko do normalnego stanu wizualngo i bedzie wypasiona :-D

ZA DARMO BYM TEGO AUTA NIE CHCIAŁ!! Koszt przywrócenia tego subaru do stanu pierotnego jest ogromny(a tylko takim bym jeździł)
...a niech go szlak.....
Sweeper

Post autor: Sweeper »

problem jest taki, że kkoszt tego samochodu przewyższa jego wartość
za 100 000 można mieć 100% oryginał bez tej całej wiochy...
Kinga

Post autor: Kinga »

Może ktoś się zlituje, kupi i odrestauruje :lol:
lodoo
Post autor: lodoo »

widzialem na zywo... nie bede komentowac...
Patriota

Post autor: Patriota »

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3154454

"Auto pomimo wszystkiego zadbane, bezwypadkowe uzytkowane przez starsza niepalaca osobe, nie katowane:-) silnik jak i cala reszta w stanie bdb.
"
shark

Post autor: shark »

yyyyyyyy znaczy się to jak wyglądałoby przez tego osobnika katowanie ?? :shock: cene jak za zwykłe 1,4 to sobie walnął i chyba policzyła za te 14 kół :lol: :lol: :lol:
Qucor

Post autor: Qucor »

Ktoś kiedyś na starym forum wkleił zdjęcia jak ta pięciodrzwiówka zapitl w KJS-ie

Mimo to nie katowana... buhahaha dobre :lol:
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

Mieszek

Post autor: Mieszek »

1200PLN... hmmm prawie za darmo :-P
a jaki wydech piekny na siedzeniu leży, i ten bagażnik na dachu :-)
tylko brać :mrgreen:
Zablokowany