Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Tor Łódź - spot
Moderator: Moderatorzy
Czas na krótkie podsumowanie jesiennego spotu w Łodzi powiązanego z realizacją Vouchera przez Hawiego na Torze Łódź. Na czym polegało szkolenie mam nadzieję, że opisze Hawi chociaż pokrótce 
Grono skromne się zjawiło ale jakże zacne
Rat-Med, Radek z Krysią, Kurylek, Hawi Borsuk z żoną i córą oraz ja, ManiekR5 i Szimi. W zwiedzaniu Łodzi pomagali nam moi przyjaciele Słodka Jola czyli Anetka, Ania oraz Wojtuś. Dziękuję im z całego serducha.
W sobotę balowaliśmy w Pubie Biblioteka, później pizzeria Solo oraz oglądanie pokazów świetlnych między innymi na Piotrkowskiej, na Teatrze, Cerkwi czy Domu Kultury.
W niedzielę ciężko było rano wstać ale sprężyliśmy poślady i na 9:03 stawiliśmy się już na Torze Łódź. Mieliśmy radyjko ala łoki-toki więc słyszeliśmy jak instruktor wołał co chwila "Kia ceed ręce na kierownicy". Mieliśmy ubaw po pachy bo Kia jeździł Hawi
Dojechał do nas także Borsuk razem z żonką i córą
więc na torze przy kibicowaniu było nas więcej 
Ogólnie uważam, że spocik udany i oby więcej takich spotkań

Grono skromne się zjawiło ale jakże zacne

W sobotę balowaliśmy w Pubie Biblioteka, później pizzeria Solo oraz oglądanie pokazów świetlnych między innymi na Piotrkowskiej, na Teatrze, Cerkwi czy Domu Kultury.
W niedzielę ciężko było rano wstać ale sprężyliśmy poślady i na 9:03 stawiliśmy się już na Torze Łódź. Mieliśmy radyjko ala łoki-toki więc słyszeliśmy jak instruktor wołał co chwila "Kia ceed ręce na kierownicy". Mieliśmy ubaw po pachy bo Kia jeździł Hawi

Dojechał do nas także Borsuk razem z żonką i córą

Ogólnie uważam, że spocik udany i oby więcej takich spotkań

Dziękuję za super spota oraz zwiedzanie Łodzi.
Hawi "ręce na kierownicy" zostanie,
Hawi "mam słabe opony..." po kilkunastu minutach instruktor pochwalił opony w Kia "
ładnie Kia teraz postawimy pachołek..."
Dzięki Radek za dostawę dużej przesyłki.
Kurylek - dzięki za plasticzki.
Borsuk - interesy z Tobą super przyjemność.
Maniu - Super lokum dzięki za spanie i Andzi za śniadanie
Ogólnie było zajebiście dzięki wszystkim!!!
Hawi "ręce na kierownicy" zostanie,
Hawi "mam słabe opony..." po kilkunastu minutach instruktor pochwalił opony w Kia "

Dzięki Radek za dostawę dużej przesyłki.
Kurylek - dzięki za plasticzki.
Borsuk - interesy z Tobą super przyjemność.
Maniu - Super lokum dzięki za spanie i Andzi za śniadanie

Ogólnie było zajebiście dzięki wszystkim!!!