Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Klubowy kalendarz na 2010 rok
Moderator: Moderatorzy
Dobra bo nie mam siły czytać. michał969 zciągnij sobie pare zdjec aut z netu i rzeźb. Wykadruje się później foty nadesłane przez forumowiczów. Zrób jedną kartkę albo i 12 jak chcesz. Jach ty też się do roboty bierz a nie czaisz się za bratem. Jak już zaprojektujecie to wciskać tutaj albo podbijać do mnie czy do sweepera żebyśmy wrzucili.
Ja dopracuję okładkę skoro już zacząłem.
Maestro ile mamy czasu?
Ja dopracuję okładkę skoro już zacząłem.
Maestro ile mamy czasu?
w sumie fajnie grubsza czcionka i logo klubu przenieść i czarne tło chyba niedobre - w nocy nic nie widać , a ja lubie patrzeć na kalendarz nocą
- nie no spoko grubsza czcionka i będzie OK - i moze jakiś hmm...... niebieskie tło
??? ale nie za niebieskie
??
Już sam nie wiem
??

Już sam nie wiem

R5 1.4 - GTT
GG: 645045
GG: 645045
No ładnie!! co bym proponował to pozbycie się kratek przy dniach zostawiając układ usunął bym żółta kreska pod nazwami dni(pon itd) i znaczek klubu bym przesunął w dolny prawy koniec tak aby po przekątnej był znaczek renault i znaczek klubu tym samym trochę do góry i w lewo przesunąć dni!!
no i chyba jasne tło z ciemniejszymi dniami bo te szare są za jasne!!
no i chyba jasne tło z ciemniejszymi dniami bo te szare są za jasne!!
Czcionka jest "Stara Renault", całkiem ładna. Szkoda że Renault zrezygnowało z niej i zmieniło na jakąś "nowocześniejszą".
Co do obróbki zdjęć - nie wypowiadam się bo to tylko testowo.
Projekt na pewno lepszy od poprzedniego, ale brak w nim troszkę "polotu". Może jakieś delikatne cieniowanie paska, pod zdjęciami itp?
No i logo R5KP dałbym z tych moich propozycji (szare-stalowe, cieniowane).
Co do obróbki zdjęć - nie wypowiadam się bo to tylko testowo.
Projekt na pewno lepszy od poprzedniego, ale brak w nim troszkę "polotu". Może jakieś delikatne cieniowanie paska, pod zdjęciami itp?
No i logo R5KP dałbym z tych moich propozycji (szare-stalowe, cieniowane).