Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Klubowy kalendarz na 2010 rok

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Czy kupiłbyś klubowy kalendarz na rok 2010

Czas głosowania minął 9 października 2009, 15:52

Tak, format A4 w cenie 30-40 pln
15
31%
Tak, format A3 w cenie 50-70 pln
33
69%
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 48

unikorn

Post autor: unikorn »

Dobra bo nie mam siły czytać. michał969 zciągnij sobie pare zdjec aut z netu i rzeźb. Wykadruje się później foty nadesłane przez forumowiczów. Zrób jedną kartkę albo i 12 jak chcesz. Jach ty też się do roboty bierz a nie czaisz się za bratem. Jak już zaprojektujecie to wciskać tutaj albo podbijać do mnie czy do sweepera żebyśmy wrzucili.
Ja dopracuję okładkę skoro już zacząłem.

Maestro ile mamy czasu?
michal969

Post autor: michal969 »

dobre !! :mrgreen:
Sweeper

Post autor: Sweeper »

unikorn pisze:Maestro ile mamy czasu?
do poniedziałku
jach_85

Post autor: jach_85 »

Obrazek Obrazek

Moja skromna propozycja:) - to sam koncept, kwestia kolejnych miesięcy to tylko dobór zdjęć
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2009, 23:41 przez jach_85, łącznie zmieniany 1 raz.
wsmpw

Post autor: wsmpw »

nooo lepiej :D tylko te kwadraciki z dniami tygodnia bym jakoś zmienił ;)
Awatar użytkownika
krysiun

Post autor: krysiun »

w sumie fajnie grubsza czcionka i logo klubu przenieść i czarne tło chyba niedobre - w nocy nic nie widać , a ja lubie patrzeć na kalendarz nocą ;) - nie no spoko grubsza czcionka i będzie OK - i moze jakiś hmm...... niebieskie tło ????? ale nie za niebieskie ????

Już sam nie wiem ????
R5 1.4 - GTT

GG: 645045
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

podoba mi się ten projekt. jedyne do czego miałbym jakieć ale to mało czytelne dni tyg i ramka trochę inna
tel. 694-451-356
Obrazek
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

OOoooo podoba mi się, zwłaszcza że widzę swoją renię :)
Awatar użytkownika
rat-med5
Post autor: rat-med5 »

No ładnie!! co bym proponował to pozbycie się kratek przy dniach zostawiając układ usunął bym żółta kreska pod nazwami dni(pon itd) i znaczek klubu bym przesunął w dolny prawy koniec tak aby po przekątnej był znaczek renault i znaczek klubu tym samym trochę do góry i w lewo przesunąć dni!!

no i chyba jasne tło z ciemniejszymi dniami bo te szare są za jasne!!
lodoo
Post autor: lodoo »

nooo teraz to co innego :-) prosto ale ładnie :-)
tak jak mówią chłopaki - ramki z dni out, logo z boku, nie pod numerkami, czcionka renault
i cacuszko :)
jach_85

postaram się dziś wasze sugestie wcielić w życie:) rzeczywiście z tą ramką szału nie ma... przynajmniej na tym zdjęciu, ale w większej rozdzielczości jest troche mniej zaznaczona i fajniej wygląda... a i jeszcze jedno jakieś rezerwacje co do poszczególnych miesięcy?? :)
vino1986

Post autor: vino1986 »

Kuba to wklej jedno na wiekszej rozdzielczosci... no i przerob jak mowia i pokaz po liftingu ta strone... ale widze ze szybko zrobiles strasznie ten projekt :-)
jach_85

tu po małym lifting'u

Obrazek

i wersja 2.01 po konsultacjach:)

Obrazek
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Czcionka jest "Stara Renault", całkiem ładna. Szkoda że Renault zrezygnowało z niej i zmieniło na jakąś "nowocześniejszą".

Co do obróbki zdjęć - nie wypowiadam się bo to tylko testowo.
Projekt na pewno lepszy od poprzedniego, ale brak w nim troszkę "polotu". Może jakieś delikatne cieniowanie paska, pod zdjęciami itp?

No i logo R5KP dałbym z tych moich propozycji (szare-stalowe, cieniowane).
unikorn

Post autor: unikorn »

acha... tylko żeby nie przesadzić z tym cieniowaniem żeby się za duży melanż nie zrobił.
ODPOWIEDZ