Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

vino1986

Post autor: vino1986 »

maciek od iwony pisze:Chyba ,ze furacz wygłaskany jak np Tequilla Rockego.
ja mysle ze pewnie jak jakis lebek nia jezdzil to nie glaskal jej tylko ja katowal... ;-)
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

vino1986 pisze:ja mysle ze pewnie jak jakis lebek nia jezdzil to nie glaskal jej tylko ja katowal... ;-)
więc odpowiedź nasuwa się sama :mrgreen:
700 za regenerację turbo :?:
tyle to naprawdę kosztuje :?: :mrgreen:
Maolat

Post autor: Maolat »

vino1986 pisze:
hmmm 5000zl... padnieta turbina :-? i do tego wada fabryczna w postaci koloru bialego... czy ja wiem czy gra warta swieczki... :roll:

Kabar a to Ty tak tego piatala zrobiles czy ten obecny wlasciciel ja tak poobklejal :?:
bo pewnie wszystkio zwiazane ze swapem i reszta to Twoja sprawa...
Piękne autko ... sam bym kupił ale ... Widziałem dotykałem jechałem R11 GTT to naprawde świetna sprawa. Klasyk .
Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

A to GTT to nie jest KrzyniaGTT? Był tutaj kiedyś taki, z Wrocławia zresztą ;-) Znajomy znajomego :)
unikorn

Post autor: unikorn »

Elvis_Presley

Z wierzchu nie wygląda najgorzej, ale ciekawe co się dzieje pod plastikami albo pod wykładziną... ;-)
Maolat

Post autor: Maolat »

http://cgi.ebay.fr/CLIGNOTANTS-CRISTAL- ... .m20.l1116

Tak sobie myszkuje bo Francuskim jebaju ..... CiekawE
Elvis_Presley

Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Nop, 1999 Eur.. Ceny GTE idą w górę..
Elvis_Presley

Ciekawe jaka jest minimalna. Na mobile.de trup GTE niejeżdżący za 500 ojro... Oj trzeba się spieszyć ;-)
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

unikorn pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9666828 to może być zdrowa buda Panowie.
Jutro zadzwonię i się dowiem. Wygląda całkiem zdrowo.
vino1986

nie no fajna zabawka za dobra kase... a jaki tam silnik jest :?: bo williams mi sie z 2.0 kojarzy...
Elvis_Presley

Silnik standard 1.7 ;-)
morion

Post autor: morion »

vino1986

chyba juz widzialem to ogloszenie... pisalem do chlopa na poczte z paroma pytaniami i ogolnie brak odzewu...
ODPOWIEDZ