Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Bylim, zobaczylim z Unikornem.
Stan hmmm taki sobie, na liczniku 259 tysi i tyle na pewno ma albo wiecej.
Blacha - walony na pewno w lewy przód, ale dosc dawno temu, podloga wyglada na zdrowa i nie widac sladow walniecia bocznego. Prawe tylne nadkole standard czyli zderzak nie ma sie czego trzymac, lewe tez juz chapie ruda. Na pogach nakladki, ale zdaje sie ze dobrze juz ruda sie zagniezdzila. Generalnie rudej troche jest... Lakier tez jakis taki, chyba oprocz dachu malowana byla cala, ale tez dosc dawno temu.
Amorki nie trzymaja kompletnie, jeszcze oryginalne. Felgi zlom, opony jeszcze sezon wytrzymaja 175/70/13
Silnik -nie wiadomo bo tylko z zewnatrz ogladalismy. Pewne jest natomiast ze butla od gazu cala ruda od spodu.

Podsumowujac - jak Unikorn napisal zlomowate toto i warte max 500 PLN. Chyba glowny atut to to, ze na 1.1 zarejestrowane, no i dla niektorych ze ma gaz.
RyTeK

Post autor: RyTeK »

Ehhh, a na fotkach calkiem niezle wygladala :D
Hormon

Post autor: Hormon »

Jak patrze na te ogłoszenia to aż nie wierze że swoja R5 sprzedałem za 1200 zł :P, do tego na stalówkach opony zimówki i bez foteli :mrgreen: , o rudej nie wspominam bo po co hehe
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

RyTeK

Jak dla mnie wlasciciel mial zbyt bujna wyobraznie...

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9572800
Maolat

Post autor: Maolat »

Jest coś wiadomo o tym wynalazku ?
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

RyTeK pisze:Jak dla mnie wlasciciel mial zbyt bujna wyobraznie...

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9572800
skomentuje to tak

moj ulubiony styl tuningu wysrane setki zlotych na badziewneplastiki spojlery progi zderzoki i inne krzoki a na felgi/aluski juz nie starczylo i denno kolpacze na stalowkach :P
wsmpw

Post autor: wsmpw »

-=wasq=- pisze:skomentuje to tak

moj ulubiony styl tuningu wysrane setki zlotych na badziewneplastiki spojlery progi zderzoki i inne krzoki a na felgi/aluski juz nie starczylo i denno kolpacze na stalowkach :P
uff dobrze że ja nie mam spojlerów itd..
bo nadal na cienkiej stali śmigam ;-)
vino1986

Post autor: vino1986 »

-=wasq=- pisze:moj ulubiony styl tuningu wysrane setki zlotych na badziewneplastiki spojlery progi zderzoki i inne krzoki a na felgi/aluski juz nie starczylo i denno kolpacze na stalowkach :P
wiesz co do stalowek to moze nie chce sie alusow pozbyc ktore bedzie kisil w garazu na inna bryke... ale najlepsza do tunningu jest moc i pojemnosc... zwykle 1.4 hmmm na taka pletwe z tylu chyba wystarcza zeby mocno go dociskalo... :lol: dobry baran jakis robil to auto...
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Nie było mnie kilka dni,(<300 i usunięte itd ;-) )
Oglądam Alleg i myślę sobie:chłopaki na pewno to skomentują :mrgreen:
No i odnalazłem posciki ;-)
lusterka boczne F1 -Tego nie znam (chyba że nie jestem w temacie) :mrgreen:
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

vino1986

Post autor: vino1986 »

o cholender musze sie z kolesiem dogadac bo jezeli wszystko z nimi ok to pewnie beda moje :-D bo to to chyba juz jak bialy kruk jest...
RyTeK

rocker

Post autor: rocker »

RyTeK pisze:Moze kogos zainteresuje :)
http://moto.allegro.pl/item720691769_re ... kazja.html
Cena znowu w dół :)
Maolat

Post autor: Maolat »

Srednia cena zakupu GTE/GTT to 3.500 za tyle kupowałem i sprzedawałem :P
ODPOWIEDZ