Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ciekawe ogłoszenia z sieci
Moderator: Moderatorzy
nic z tegojjmag pisze:4 miechy na alegro krzyczał 2 koła i zero gatki jakieś tam drobne braki i nie miała przeglądu, dzwonić pytać może w końcu zmondrzał i ztopniał z ceny już dawno mam na nią ochotę ale chwilowy brak szelestu w kieszeni a dwóch kredytów nie będę spłacał
nie ma gadki
swoją drogą ..- może ktoś zna jakieś namiary na R5 3 door , w dobrym stanie ? chcę wrócić do R5 po dobrych kilku latach przerwy ( miałem .... 8 piątek w życiu(!) ..- choć nie mam 80 lat

na allegro i moto - kompletna posucha

http://www.renault5.pl/?linki,19,,,2
Zasada na forum kolego, jest taka, że najpierw szukamy informacji sami. Dopiero potem pytamy. Jeśli chcesz możesz się też w odpowiednim dziale przywitać. Jest też dział do zaprezentowania swoich zdjęć
Zasada na forum kolego, jest taka, że najpierw szukamy informacji sami. Dopiero potem pytamy. Jeśli chcesz możesz się też w odpowiednim dziale przywitać. Jest też dział do zaprezentowania swoich zdjęć

- maciek od iwony
a ta ktos ogladal z forumowiczow
bo ani zdjec nie wkleil ani opisu nie ma dobrego... moze ktos zna to auto
http://moto.allegro.pl/item706708417_re ... platy.html

http://moto.allegro.pl/item706708417_re ... platy.html