Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

Qucor

Post autor: Qucor »

Tego ogłoszenia chyba nie było:

http://moto.allegro.pl/item227081758_cz ... lnika.html

Dużo gadżetów a tylko chwila do końca.
GTT

Post autor: GTT »

Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

na bazie campusa

ladne felgi ladny lakier

ale pod maska jakos tak brudno :P
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

"The engine in the car has been converted to the much more reliable 1.7 turbo lump from a volvo 440 turbo this setup is far better due to being fuel injected rather than the carbuereter setup of the 1.4 turbo which has terrible cooling problems this car never overheats and is 100% reliable i use it everyday without any problems."

Ma chłopina racje, 1.4T nie nadaje się do jazdy na codzień i sprawia wiele kłopotów.
Rosic

Post autor: Rosic »

Dopóki co (tfuj tfuj) mam inne zdanie. Mam GTT już kilka miesięcy i zrobiłem już 5000 mil i jeszcze się nic nie stało. Codziennie pokonuje 40 kilometrów do pracy i powrót. Pojechała też do Polski i za tydzień pojedzie raz jeszcze... żadnych problemów ani z przegrzewaniem, ani z... niczym innym (nie licząc patetntów w elektryce). Mam nadzieje, że tak zostanie.
gufner

Post autor: gufner »

Tez z Kabarem sie nie zgodze. Mozna jezdzic, jesli cie stac :-) Paliwo + ciagle awarie zwiazane z deptaniem gazu i niewytrzymawaniem niektorych czesci to norma. Pozatym, co 2 tygodnie dokrecanie wszystkich srub. Ale mozna nia jezdzic co dzien :-D
karkosz

Post autor: karkosz »

http://auto-kram2.otomoto.pl/index.php? ... &id=P41522

tutaj dla potrzebujacych w naszych okolicach czyli warminsko mazurskie(aczkolwik niekoniecznie wysylka kurierem na caly kraj)
Awatar użytkownika
krulyk
Post autor: krulyk »

GTT

Post autor: GTT »

Licytuje takie cudo co wy na to ..... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... PIC&ih=005 :-P
Qucor

Post autor: Qucor »

Jak dla mnie to ma kierownice ze złej strony :-P
KuchaR

Post autor: KuchaR »

Nie jest taka zła.Trochę poprawek wymaga.Nie ma co wymagać swoje lata ma. ;-)
Dziwią mnie te dwie dziurki na dachu,skąd się tam wzieły. :?:
McGregor

Post autor: McGregor »

Biorąc pod uwagę miejsce i rozstaw to zapewne ktoś niezłą półkę musiał wozić w charakterze spoilera ;).
ODPOWIEDZ