Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wiejski tuning

Czyli forum na wesoło - wszystko co nas śmieszy :D

Moderator: Moderatorzy

corey16

Post autor: corey16 »

Chłopak się wyrobi, dopiero co ją kupił, dajmy mu czas żeby wszedł na właściwą drogę
vino1986

Post autor: vino1986 »

http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lqzppogtxecz

jak mozna tak spierdzielic taki ladny samochod... i to jeszcze tyle kasy wola za niego... masakra :->
Adi

Post autor: Adi »

no nie moge :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co oni zrobili
rocker

Post autor: rocker »

vino1986 pisze:http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lqzppogtxecz

jak mozna tak spierdzielic taki ladny samochod... i to jeszcze tyle kasy wola za niego... masakra :->
Moja córa by oszalała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KuchaR

Post autor: KuchaR »

Samochód dla barbie. :mrgreen:
Wloczykij

Post autor: Wloczykij »

Corey16 pisze:Chłopak się wyrobi, dopiero co ją kupił, dajmy mu czas żeby wszedł na właściwą drogę
Dzięki Corey... Jesteś jedyny który mnie nie neguje w przeciwieństwie co tu do niektórych adminów... ;/ i jeszcze sobie jaja robią ;/ Dzięki kurde, kultura jak nigdzie ;/
lodoo
Post autor: lodoo »

nikt nie neguje Ciebie, tylko twoje "pomysły na R5" i styl "tjuningó"....
jak komuś się nie podoba to nie znaczy, że jest niekulturalny... a już na pewno nie bardziej niż ty, jeśli to wytykasz...
Wloczykij

jakie moje pomysły? Weż człowieku ogarniaj co mówisz... ;/ Po pierwsze nie zamiesciłem tu żadnych moich planów, po drugie mój styl tuningu już taki był zanim go kupiłem a po trzecie jak się komuś nie podoba to nie znaczy że może sobie z tego robić pośmiewisko...
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

nudno się jakoś robi od tych waszych gadek :-?
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

Wloczykij pisze:już taki był zanim go kupiłem a po trzecie jak się komuś nie podoba to nie znaczy że może sobie z tego robić pośmiewisko...
maciek od iwony pisze:nudno się jakoś robi od tych waszych gadek
dajcie chłopakowi coś zrobić przy aucie a dopiero później oceniajcie jak wygląda
wsmpw

Post autor: wsmpw »

w zasadzie ktoś musiał to wkońcu kupić ;-)
a że padło na niego :mrgreen:
mogła też wylądowac na złomie :-P
a tak to będzie się męczył chłopak 8-)
ale życzę wszystkiego dobrego i najlepszego :-D
zmiany silnika i kółek i ogarnięcia środka i będzie przystępniejsza ;-)
lodoo
Post autor: lodoo »

Ty ogarnij, że nabijamy się z auta, a nie z Ciebie... Ogarniasz?? :shock:
A to, że je kupiłeś to inna sprawa, to Twój pomysł i skoro tak zrobiłeś to widocznie Ci się podobało, więc o co kaman...
Ato jest w mniemaniu niektórych wieśniackie i tyle... nie ważne czy Ci się taki stan rzeczy podoba, czy nie :-P
vino1986

Post autor: vino1986 »

dzialaj i przerabiaj tak furke zeby nikt nie mial do niej zastrzezen bo moze naprawde cos z niej byc ciekawego jak sie postarasz... bo jak narazie to ten piatal nie wyglada za dobrze...
Wloczykij

Lodoo pisze:Ty ogarnij, że nabijamy się z auta, a nie z Ciebie... Ogarniasz?? :shock:
A to, że je kupiłeś to inna sprawa, to Twój pomysł i skoro tak zrobiłeś to widocznie Ci się podobało, więc o co kaman...
Ato jest w mniemaniu niektórych wieśniackie i tyle... nie ważne czy Ci się taki stan rzeczy podoba, czy nie :-P
A w moim mniemaniu to niektórzy admini są wieśniaccy... ;-)
rocker

Post autor: rocker »

vino1986 pisze:dzialaj i przerabiaj tak furke zeby nikt nie mial do niej zastrzezen bo moze naprawde cos z niej byc ciekawego jak sie postarasz... bo jak narazie to ten piatal nie wyglada za dobrze...
Vino, to jest Jego auto i jemu ma się podobać, zastrzeżenia to może mieć diagnosta...
Zablokowany