Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

Kubex NE

Post autor: Kubex NE »

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8462260

Kojarzycie może kto to sprzedaje?
Dawno mnie nie było więc jeśli się już pojawiło takie ogłoszenie to nie bijcie :D
lodoo
Post autor: lodoo »

dloogi
corey16

Post autor: corey16 »

nic nie pisze o usterce kompa, czyżby naprawił??
mitchell1

Post autor: mitchell1 »

Co o tym Sądzicie ?? według mnie wiocha ale kwestia gustu , pojazd po ful tuningu :mrgreen: http://allegro.pl/item621204052_renault_r5_tuning.html
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Już był w tym temacie.
Big

Post autor: Big »

renata pisze:
Big pisze:Szukam własnie wersji GTE lub GT Turbo ale nie chce wpakowac się na minę ktora bedzie tylko skarbonką bez dna.
no to nie kupuj ani gte ani gtt - prosta i sensowna rada przyjacielu...
Dzięki za radę !! Chyba własnie tak też postąpię, bo widzę że wszystkie dostępne GTE lub GT T to nieźle zajeźdżone szroty. Podejrzewam że skończy sie na ładnie utrzymanej GTR lub GTX.
konradmk

Post autor: konradmk »

lodoo
Post autor: lodoo »

pamiętam ją zaraz po zrobieniu - śliczna była... widać ktoś ją strasznie doćpał :(
wsmpw

Post autor: wsmpw »

felgi z opla omegi??
Adi

Post autor: Adi »

no tez ja pamietam troche teraz dojechana jest szkoda ze nie znam jezyka ciekawe za ile by poszła
vino1986

Post autor: vino1986 »

Adi pisze:szkoda ze nie znam jezyka
z Pepiczkiem sie dogadasz bez problemu ;-) on bedzie wszystko rozumiec Ty tez nie powinienes miec wiekszego problemu... wiem bo bylem u nich z 15 razy...
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Trochę się spóźniłeś...
vino1986

Post autor: vino1986 »

Kabar pisze:Trochę się spóźniłeś...
ja generalnie tak czy siek nie bylem zainteresowany kupnem... tylko mowie jak wyglada sprawa apropo dogadywania sie z naszym sasiadem... taki bonus do wczesniejszego posta...
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Jak się chce to się człowiek i na migi dogada :-)
ODPOWIEDZ