Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

SPOTY WARSZAWA

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

Skowron

Post autor: Skowron »

Przykro mie, niestety pracuje...ale duchowo bede z Wami i zdjecia z ogromna przyjemnoscia obejrze ;-)
arex2006

Post autor: arex2006 »

no ja miałem na mysli okolice legii. Torwar jak najbardziej pasuje
Awatar użytkownika
krysiun

Post autor: krysiun »

A o której - bo musze w sobotę wyspac siena maxa bo tydzień mam przerąbany sam na sklepie - kumpel chory :( i padam już na ryło ale postaram sie być to odemnie jakies 3 - 4 min jazdy :)
R5 1.4 - GTT

GG: 645045
Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

Oesy sa na Bemowie i Torwarze, Karowa dopiero o 18... Zaczyna sie chyba o 9 lub 10, dowiem sie jeszcze dokladnie, w kazdym badz razie ja bede gdzies miedzy 9 a 10. No i chyba od razu na bemowo uderzam zeby obejrzec poczatek stawki, bo startuje 4 znajomych na kijankach :D
Awatar użytkownika
krysiun

Post autor: krysiun »

AAAAAAAAAAAA no widzisz to 9-10 będę jeszcze spał odsypiał caaaały tydzień zap... w drobocie niestety :(
R5 1.4 - GTT

GG: 645045
Awatar użytkownika
Linka^

No ale troche tam posiedze :) do ok. 15.
arex2006

Może i ja bym podjechał na Bemowo. To jest od strony Powst. Śląskich czy od Radiowej?
zagier

Post autor: zagier »

Jeśli zdąże z naprawą to również będę na bemowie.
Awatar użytkownika
Linka^

nie wiem od ktorej strony, moze zrobmy tak niech ktos kto bedzie przesle mi na pw swoj nr tel i sie bedziemy zdzwaniac.
Patron

Post autor: Patron »

moze jakieś spotkanie w weekend?

co Wy na to?
arex2006

standardowo jestem za!
unikorn

Post autor: unikorn »

Przykurzony ten topic...
Gofer22

Post autor: Gofer22 »