Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Maolat pisze:a nawet sie zakreci łezka z oku ... POLECAM po tym filnie napewno zaczniecie traktowac inaczej swoje autka ,, ja wasnie zabiore sie do wymiany oleju i filtrow
jeszcze się okaże, że twoja turbawka to jeden z transformersów które zostały służyć ludziom
a ja sobie przypomniałam tytuł jedynego istniejącego dla mnie anime... miałam to kieeeedyś kiedyś na VHS-ie, niesamowity film, aż ciarki przechodziły - Srebrny myśliwy ("Silver Fang") Cudo
Kinga pisze:a ja sobie przypomniałam tytuł jedynego istniejącego dla mnie anime... miałam to kieeeedyś kiedyś na VHS-ie, niesamowity film, aż ciarki przechodziły - Srebrny myśliwy ("Silver Fang") Cudo
Jeśli dobrze pamiętam wszystkie odcinki (21) były na You Tube ale nie wiem czy jeszcze są
Ja ostatnio zaliczyłem ''Grindhouse vol.1. Death Proof'' ,średniawka chociaż klimat ma jak to u Tarantino
Najbardziej oczywiście podobały mi się fury-american muscle,chociaż panieny też niczego sobie
A z moich ulubionych to ciężko wszystkie wymienić np: Goonies, Indiana Jones, Życie Carlita, Gorączka, Desperatki, Straceni Chłopcy i wiele innych.
potworzyca pisze:A macie jakieś miłe wrażenia po obejrzeniu polskiego kina...
z dzisiejszego polskiego kina to raczej o miłe wrażenia trudno...
oglądając Misia i współczesną wersję czyli Rysia jest odczuwalana przepaść między tymi filmami...
potworzyca pisze:A macie jakieś miłe wrażenia po obejrzeniu polskiego kina...
z dzisiejszego polskiego kina to raczej o miłe wrażenia trudno...
oglądając Misia i współczesną wersję czyli Rysia jest odczuwalana przepaść między tymi filmami...
właśnie ... luz na max, tak samo jak po ciężkiej pracy browarek... przydało by się trochę więcej wrażeń. A zwłaszcza coś co wcześniej można byo umieścić w ramach kultowych komedii. Ryś, itp ... nie wiem może następne pokolenia inaczej spoglądają na te filmy.
balos pisze:Ja ostatnio zaliczyłem ''Grindhouse vol.1. Death Proof'' ,średniawka chociaż klimat ma jak to u Tarantino
Najbardziej oczywiście podobały mi się fury-american muscle,chociaż panieny też niczego sobie
A z moich ulubionych to ciężko wszystkie wymienić np: Goonies, Indiana Jones, Życie Carlita, Gorączka, Desperatki, Straceni Chłopcy i wiele innych.
Goonies - film który oglądałem jako dziecko. Na tyle cudowny że rok temu wyczaiłem płytę dvd, w tym wieku już nie wydawal się taki super choć łezka się kręciła. O ile krótszy się wydawał i mniej atrakcyjny. Jako dziecko inaczej odbieramy filmy a mniej interesujące szczegóły bardziej ciekawią. Okazalo się dopiero jak obejrzalem film po latach. w każdym razie polecam dla wszystkich.