Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
a co do toru.... mysle ze trzeba tak ustawic tor zeby faktycznie bylo bezkolizyjnie... kolejka poza torem i puszczac co chwile... i moze troszke krotsszy tor.... lepiej pojechac 4 razy krocej niz 2 razy dlugo
i BEZWARUNKOWO w przejazdach na czas z nagrodami biora udzial tylko R5... inne jezdza ale nawet jak wygraja to pierwsze miejsce dostaje NAJSZYBSZE R5.... - troszke mi sie nie podobalo ze puchar za 1 miejsce na zlocie R5KP poszedl do CLIO...
Lodoo pisze:i BEZWARUNKOWO w przejazdach na czas z nagrodami biora udzial tylko R5... inne jezdza ale nawet jak wygraja to pierwsze miejsce dostaje NAJSZYBSZE R5.... - troszke mi sie nie podobalo ze puchar za 1 miejsce na zlocie R5KP poszedl do CLIO...
Nie żałuję nikomu, bo kolega z Clio dostarczył nam wielu uśmiechów niemniej fakt faktem był to zlot R5
Lodoo no ba że chcę, ale jestem na forum 1szy raz od poniedziałku i jeszcze nie posłałem piątaka
Loodo dobrze mówi, na chyba każdych zawodach jak startuje ktoś spoza konkurencji to raczej dla sportu/zabawy tylko i pucharów nie dostaje (nie żebym mu żałował bo świetnie popierdzielał )
no oczywiscie... zeby mnie ktos zle nie zrozumial - tak jak mowi karol...
przejazd byl swietny i gratuluje czasu ale to nie bylo R5.... i tylko o to chodzi
mozna tez pomyslec za rok o jakiejs malej nagrodzei dla najlepszego przejazdu innym autkiem albo o kategoriach... np 1,1+1,4 i gte+gtt
chociaz przejazd zuwika pokazal ze nie wazne auto a kierowca
Motyla noga zabawa była czadwa.
A co do clio to tez mam takie zdanie co lodoo
Po dojechaniu do domu o 2.00 nad ranem miałem jeszcze ochote troszke poszalec.
Ale mysle ze sąsiedzi ni bałdzo by chcieli słuchac mojego wydechu
No jak to gdzie, 1.4 pełną gębą Masz nieoficjalny tytuł najładniej "gadającej" Renówki na zlocie, nie wiem czy wszyscy się zgodzą ale wielu już się zgodziło