Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Z Wrocławia jest 341 km a te 352km to ja liczyłam z Przesieki bo Patencik nas zdradza i na spota Clio jedzie . Teraz to dopiero puściłam parę hehe wygadałam wszystko
A co do dachu nad głowa na noc to fakt zapewniam bo juz mam:)a i jedzenia i picia bedzie wiec zabierajcie tylko dobre humory i wio.A co do dystansów to ja taksometr nie jestem i nikomu nie licze:P
[ Dodano: 11 Wrzesień 2015, 22:19 ]
A tak w ogole to podaje adres miejsca spotkania:) Zederman 249a 32-300 Olkusz.To mała miejscowosc na trasie E94 z Olkusza na Kraków.6km za Olkuszem w kierunku Krakowa.
[ Dodano: 11 Wrzesień 2015, 22:21 ]
I jeszcze przestroga:) W Olkuszu uwazac na misiaki i jezdzic zgodnie z przepisami a w okolicach patrzec czy nie siedzi wam na ogonie ciemno szara Skoda SuperB.Jek ksenony widac z daleka:)
ja jeśli mi się uda to wpadnę ale tylko na jeden lub pół dnia, w sobotę, bo na dłużej to nie ma szans a i ten jeden dzień to też wielka zagadka ale będe się starał
Szybkie podsumowanie Spotu 25-27.09.2015. Pogoda nie rozpieszczała nas wieczorową porą ale na tyle mała mżawka, że można było rozpalić grila i biesiadować do późnych godzin nocnych.
Ufo jeszcze wypatrywał kolejnych gości a my doskonale wszyscy się bawiliśmy
W sobotę mimo deszczu, podjechaliśmy do Jaskini Nietoperzowej. Pan przewodnik z dość dziwnym poczuciem humoru ale wybaczamy mu, bo zimno, mokro, ciemno a na dodatek jakaś dziwna grupa turystów która ciągle o autach rozmawiała
W grocie nietoperzowej zdjęć nie można było robić, aby nie obudzić zaspanych nietoperzy więc zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie cztery razy ciemniejszą ciemność . Tak było w jaskini.
Witam, ja wprawdzie już na zakończenie Zlotu wpadłem na chwilę, ale dwoje "zakręconych" juz udało mi się poznać. Niestety moja "piąteczka" czeka na reanimację , myślę ze w przyszłym roku będzie do pokazania, pozdrawiam Ryszard