Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

witam

Czyli zanim zaczniesz pisać posty...

Moderator: Moderatorzy

Kruku

witam

Post autor: Kruku »

niedawno kupiłem R5 które może kojażycie z urzytkownikiem z waszego foróm (glock)
dosłownie kupiłem pchłę po cenie złomu (w ten sam dzień miała iść na złom)

obecnie jest plan pełnej renowacji autka (czyli mechanika, zawieszenie, buda, i zmiana kolorku:)

jedyne o co będe was prosił to pomoc w znalezieniu ewentualnie części których nie znajdzie wykonawca

ps. czy jest możliwe wstawienie turbo sprężarki i zespolenie jej z silnikiem 1.6 Diesel ??
dzięki:)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
TQT

Post autor: TQT »

Witaj!
Szacunek za uratowanie Piątala od złomowania :)

Planowany przez Ciebie zakres prac powinien się udać choć pewnie to trochę potrwa - powodzenia :okok:

Części na forum na pewno się znajdą :)

Pewnie wszystko da się zrobić (wstawienie turbo) tylko pytanie czy warto?
lukasz1988

Post autor: lukasz1988 »

Witamy i powodzenia :D
aleX_grzegorz

Post autor: aleX_grzegorz »

Witaj kolego...powodzenia... :)
Jak będziesz potrzebował pomocy do wal śmiało.... :lol:
Kruku

Post autor: Kruku »

czy warto to nie wiem to tylko koncept jeżeli autko będzie się sprawowało tak jak do tej pory (lub lepiej ) to może dam sobie spokój z tym poturbowaniem :)

wszystko zależy od tego czy przeznaczony kapitał ogarnie moje fanaberie:P

bezdyskusyjny jest jak wspominałem generalny remont i zmiana ubarwienia :D
ODPOWIEDZ