Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Inne części pasujące do R11
Moderator: Moderatorzy
Inne części pasujące do R11
Po małej przerwie informuję, że dalej walczę z remontem mojej 11. W związku z tym mam pytanie czy są części, elementy pasujące od innych modeli R. Myślę tu np. o zawieszeniach, kołysce pod silnik itp. Nawiasem mówiąc pierwotnie auto miało powrócić do ideału jako cywil, ale decyzja została zmieniona i robię replikę jaką jeżdził Ragniotti. Ściągam właśnie homologację z PZM i wg niej będę budował.
Mozliwe, że przez chwilę będę się nie odzywał - mały urlop.
Dzięki za info.
Mozliwe, że przez chwilę będę się nie odzywał - mały urlop.
Dzięki za info.
Renault 11 Turbo 84' "Złota strzała"
Na pewno paszą hamulce przód tył zawiecha inna ale do dozdobycia, tłumiki raczej słabo przynajmniej przednie rury. blachy: błotniki przód, tył raczej nie do zdobycia progi tylko wersja 4d silnika troszeczkę inaczej podparty z przodu dodatkowa łapka do skrzyni czyli 4 poduchy . Z repliką raczej bym odpuścił lepiej odświeżyć blachy i porządnie zakonserwować. moja r11 turbo mimo 135 tys przebiegu jest blacharsko zjedzona ale silniczek przy największych mrozach palił od strzała. Jak coś to pisz na pw a możesz puścić mi na email tą homologacje ?
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników
Tylko Renault
Clio Turbo
Tylko Renault
gzara podeślij mi na priva za ile te sanki?
Co do homologacji to czekam aż przyślą mi z tego pzm.
Natomiast co do całości to raczej będzie rajdówka. Dla mnie to nie problem. To już trzecia w życiu którą buduję.
[ Dodano: 20 Sierpień 2011, 15:13 ]
Możecie mi podesłać tego linka francuskiego klubu.
Tylna belka nie jest np. taka sama jak od 19? Mam całą ale mega kiepską.
Co do homologacji to czekam aż przyślą mi z tego pzm.
Natomiast co do całości to raczej będzie rajdówka. Dla mnie to nie problem. To już trzecia w życiu którą buduję.
[ Dodano: 20 Sierpień 2011, 15:13 ]
Możecie mi podesłać tego linka francuskiego klubu.
Tylna belka nie jest np. taka sama jak od 19? Mam całą ale mega kiepską.
rozmiary raczej inne a w r19 tylko 16v mały belkę 4 drążkową . przydała by się książka z numerami fabrycznymi od r19 i r5 ponieważ podejrzewam że środek belki test taki sam a różni się tylko mocowaniem do nadwozia oraz mocowaniem tarcz o kół .
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Tylko Renault
Clio Turbo
Tylko Renault
Witam, po długiej przerwie. W między czasie trafiła mi 108 na mały remont i 11 stanęła, ale już rusza. Obecnie pojechała na budowę klatki, homologacja też już jest.

A tą 108 się kończę zajmować
gzara - masz jeszcze te sanki ?
Swoją drogą dopiero teraz dostrzegłem ten temat z mario i jego 5, a myślałem że już dwie rajdówki w życiu zbudowałem. Cóż, myliłem się. To co On robi to jest ekstraklasa, muszę to na żywo zobaczyć.

A tą 108 się kończę zajmować

gzara - masz jeszcze te sanki ?
Swoją drogą dopiero teraz dostrzegłem ten temat z mario i jego 5, a myślałem że już dwie rajdówki w życiu zbudowałem. Cóż, myliłem się. To co On robi to jest ekstraklasa, muszę to na żywo zobaczyć.