Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Masz telefon 889302719, się dowiaduj
Przywalił prawym przednim kołem w coś (dziura) i to zdrowo
Felga z kompletu pewnie pokrzywiona, koło cofnięte
Rozwiercana turbina, czy długo pochodzi
dzwonić dzwoniłem ale odebrała kobieta i nie potrafiła za bardzo mi wyjaśnić ile jest tej rdzy (najczęściej padająca odpowiedź to - trochę). To samo z rozwierceniem turbiny... W kwestii przesuniętego koła odpowiedź padła : tak już było. Dzisiaj będę się jeszcze dowiadywał bo ma być już właściciel. Ciekawe też że po 1000km od remontu i sprzedaje auto
Coś mało za GTT, poza tym w opisie napisane jest że, ROBIŁAM (kobieta) a zaraz później już jako mężczyzna ten ktoś pisze. Śmierdzi mi tu padaką jakąś Hmm, a wydech na bok wypuszczony? Ot ciekawostka
Bystry pisze:
ktoś coś wie na temat tej gtt? Bo fajna i tania (choć i tak pewnie do robienia...)
poza tym co wyżej napisane to na zdjęciach widać że ulepek 86r to ph1 a poszerzenia z ph2 ,siadła już jakieś obszywane (pomijając kubełek) zderzak tył do wyrzucenia, auto zapewne całe malowane ,brak emblematow na klapie w silnik niby tyle wpakowane więc czemu gość nie jezdzi?W dodatku jak koło cofnięte i poszła felga ktora w ph1 jest bardzo wytrzymała to musiał być niezły strzał.No a reszte sobie dopowiedz czy fajna i tania...
nie znam się na R5 jakoś super żeby idealnie wiedzieć czego się tam czepiać. Ceny jakie widziałem za inne egzemplarze były dużo wyższe (fakt faktem, były w dużo lepszym stanie) i stąd mówię że cena nie zbyt wysoka. W kwestii czy fajna czy nie każdy słowo "fajne" postrzega inaczej
witam jestem wlascicielem i mam do napisania pare rzeczy. to ze jest napisane robilam to zwykla pomylka poniewaz wystawialem samochod na kacu i niedopatrzylem . w kwesti silnika moge podac adres zakladu w ktorym byl robiony silnik i mysle ze bez problemu potwierdzi to co pisze . sprzedaje poniewaz musze kupic jakis samochod wiekszy typu kombi. felga ulegla uszkodzeniu nie od strzala tylko wypadl sfozen wachacza i przetarl ja . moge pokazac. a co do ceny ze tanio cos to bez problemu moge cene podwyzyc :) drzwi sa do roboty ale daje 2 bo kupilem juz . a to ze srodek jast obszywany to juz nie moja zasluga poniewaz ja tego nie robilem tylko poprzedni wlasciciel . a to ze w samochodzie jest cos do roboty to raczej nie powinno nikogo dziwic poniewaz nie jest to nowe auto . Pozdrawiam Krzysiek
Więc ty robiłeś tylko i wyłącznie silnik? no i może cos jeszcze.... To cena być może i jest okey, ale proszę/ błagam... Nie piszcie ludzie takich rzeczy, ze na kacu zamieszczałem ogłoszenie, nie myjecie tych samochodów do zdjęcia.... No!!! to myślenie wieśniackie prostackie chamskie że jak auto umyte do sprzedaży, to jest bite 20 razy, licznik cofnięty ze 300 do 120 tys. km... i w ogóle kupno tego samochodu, to jak samobójstwo... Jeszcze trzeba było zrobić zdjęcia jak śnieg padał albo deszcz albo w nocy